به گزارش ایمنا، یوتیوب دومین شبکهاجتماعی محبوب دنیا بعد از فیسبوک است که در سال ۲۰۰۵ توسط سه همکار که در Paypal کار میکردند پایه گذاری شد. قبل از آن بنیان گذاران آن تجربه موفق Flicker را داشتند و یوتیوب با پلتفرم کاملتری پا به میدان گذاشت. بیشتر ویدئوهای بارگذاری شده در شبکه یوتیوب توسط افراد عادی است.
شبکه یوتیوب از ابتدای عرضه در سال ۲۰۰۵ تاکنون، به منبع رسانهای مدرنی تبدیل شده است. در حال حاضر، یوتیوب با بیش از ۲۴۰۰ کانال ویدئوها را به دست یک میلیارد مشترک میرساند و اکنون در رتبه دوم جهانی و ترافیک وب داخلی قرار دارد.
بازاریابی با محتوای ویدئویی ارزش سرمایه گذاری فراوانی دارد که یوتیوب را به عنوان عاملی کلیدی مطرح میکند. پلتفورم ویدئویی یوتیوب با گوگل پیوندی تنگاتنگ دارد که بستر اجتماعی و تأثیرگذاری برای بازاریابی و تجارت به نظر میرسد بنابراین، بررسی و مطالعه مزایا و روندهای بازاریابی محتوای ویدئویی آنلاین از اهمیت بسیاری برخوردار خواهد بود. ساخت و تولید محتوای ویدئویی در یوتیوب روشی بینظیر برای تقویت و اعتبار کسب و کارهای آنلاین است. برای داشتن کسب و کار آنلاین و توسعه آن و فعالیت در یوتیوب اولین گام دانلود یوتیوب است.
مهمترین عملکردهای یوتیوب
- کاربران میتوانند میلیونها ویدئو را جستجو و تماشا کنند.
- ایجاد یک کانال شخصی YouTube امکان پذیر است.
- افراد میتوانند ویدئوها را در کانال خود آپلود کنند.
- ویدئوهای آپلود شده در یوتیوب را لایک کنند، برای آنها کامنت بگذارند و آنها را به اشتراک بگذارند.
- کاربران میتوانند سایر کانالها و کاربران یوتیوب را دنبال کنند.
- برای سازماندهی ویدئوها و گروه بندی ویدئوها، فهرست پخش ایجاد کنند.
از مهمترین دلایل محبوبیت یوتیوب میتواند به حجم بالای ویدئوهای آپلود شده در این وب سایت اشاره کرد. به طور متوسط هر دقیقه ۱۰۰ ساعت ویدئو در این فضا بارگذاری میشود.
یوتیوبر به چه کسی گفته میشود
قدرت پیدا کردن یوتیوب جدید نیست و در حال حاضر این پلتفرم بعد از گوگل قدرتمندترین موتور جستجوی دنیا و همچنین دومین سایت در لیست پربازدید ترین سایتهای دنیا است. این پلتفرم ادعا میکند که بیش از ۱.۵ میلیارد کاربر فعال داشته و هزاران تولید کننده محتوای ویدئویی دارد که به آنها یوتیوبر یا اینفلوئنسرهای یوتیوب گفته میشود.
مخاطبان بیش از پیش تلویزیونها و دیگر مدلهای سرگرمیهای سنتی را رها کرده و به سمت شبکههای اجتماعی و تعامل اجتماعی از طریق اپلیکیشنها، کانالهای آنلاین و شبکهها روی میآورند، یوتیوب میلیونها کاربر تعامل برقرار شده را جذب کرده است که اکنون به صورت روزانه بیش از ۴ میلیارد ویدئو تماشا کرده و به صورت ماهانه بیش از ۶ میلیارد ساعت از زمان خود را صرف مشاهده ویدئو در این پلتفرم میکنند. یوتیوبرهای برتر این پلتفرم هم از این موضوع به نفع خود استفاده کرده و هم خودشان در رسیدن به این آمار و ارقام به یوتیوب کمک کردهاند و گروههای بزرگی از مخاطبان را با ایجاد محتواهایی که هم سرگرم کننده و هم معتبر هستند در حالی که روابط مستحکمی را با آنها ایجاد میکنند، جذب یوتیوب کردهاند.
حذف تاریخچه جستجو در یوتیوب با کامپیوتر
یوتیوب هم مثل سایر پلتفرمهای رسانههای اجتماعی، سابقه جستجو و تماشای ویدئوها را در حین استفاده نگه میدارد. در واقع این پلتفرم از این دادهها بر اساس آنچه جستجو میکنید و ویدئو هایی که قبلاً تماشا کردهاید، استفاده میکند تا ویدئو های دیگر را به شما پیشنهاد کند همچنین برنامه یوتیوب دارای حالتی به نام ناشناس (Incognito Mode) است که موقتاً کاری میکند تا تاریخچه ویدئوها ثبت نشود.
در ادامه مطلب به شما آموزش میدهیم که چگونه از ثبت شدن تاریخچه ویدئوهای دیده شده یا از ثبت شدن ویدئویی که نمیخواهید در تاریخچه باشد، جلوگیری کنید. اما اگر آن ویدئو را تماشا کردهاید و در تاریخچه ثبت شده است حالت ناشناس دیگر کمکی نمیکند. اگر میخواهید آن ویدئو را دیگر نبینید باید آن را از تاریخچه حذف یا پاک کنید. برای انجام این کار با مرورگر وب، سایت YouTube را باز کنید. در سمت چپ بالا صفحه روی آیکون منو (سه خط افقی) کلیک کنید. بخش History (تاریخچه) را در زیر قسمت Library انتخاب کنید.
برای پاک کردن ویدئو از لیست تاریخچه، روی علامت X سمت راست آن کلیک کنید. اول باید نشانک موس خود را روی ویدئو بکشید تا این علامت ظاهر شود.
در این صفحه، همچنین میتوانید Search History (تاریخچه سرچ) را بزنید تا لیست جستوجوهایی را که تا به حال انجام دادهاید را مشاهده کنید. برای پاک کردن آنها، روی علامت X سمت راست آنها کلیک کنید.
حذف تاریخچه جستجو در یوتیوب با موبایل در اندروید و iOS
ابتدا اپلیکیشن یوتیوب را در گوشی خود اجرا و آیکون Library را از منوی زیرین صفحه انتخاب کنید.
گزینه History را لمس کنید.
گزینههای Clear Search History و Clear Watch History را انتخاب کنید تا فرآیند پاک کردن هیستوری یوتیوب با موفقیت انجام شود.
نظر شما