۷ توقع شورای شهر یزد از ۱۳۷

رئیس کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به ضرورت بهبود عملکرد سامانه‌های ارتباطی شهرداری با مردم، هفت انتظار شورای اسلامی این شهر از نظام جامع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های شهروندان (۱۳۷) را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مجید تجملیان امروز _سه‌شنبه هفدهم آبان‌ماه_ در نشست فوق‌العاده کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد که با حضور شهردار، معاونان و مدیران شهرداری یزد برگزار شد، اظهار کرد: پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های شهروندان یکی از بدیهی‌ترین و ابتدایی‌ترین وظایف شهرداری است.

وی تصریح کرد: در این زمینه چندین سامانه و راهکار به صورت موازی در شهرداری یزد در حال فعالیت است که از جمله آن‌ها می‌توان به سامانه تلفنی ۱۳۷، سامانه نرم‌افزاری «شهربین»، سامانه پیامکی معاونت خدمات شهری، سامانه تلفنی «الو پناه» و تلفن‌های مرکز پیام شهرداری اشاره کرد.

رئیس کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: به‌رغم فعالیت و تنوع گسترده این راه‌های ارتباطی، باز هم بازخوردهایی که مردم به نمایندگان خود در شورای اسلامی شهر می‌دهند، امیدوارکننده نیست و بخشی از مردم از تماس با سامانه‌های شهرداری برای بیان مشکلات و رسیدگی سریع و مؤثر به آن‌ها ناامید هستند.

وی ادامه داد: در این زمینه جلسات متعددی در کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد برگزار شد و راه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت به هفت موضوع اصلی رسیده‌ایم که باید در شهرداری یزد و برای خدمت هرچه مناسب‌تر به مردم انجام شود.

تجملیان افزود: نخستین موضوع «دسترسی آسان و سریع مردم به کانال ارتباطی با شهرداری» است. مردم باید هر جا و موقعیتی که قرار دارند، سریع و ساده بتوانند به سامانه ارتباطی شهرداری با مردم دسترسی داشته باشند.

رئیس کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: «امکان پیگیری آسان از نتیجه درخواست‌ها و گزارش‌های قبلی شهروندان» یکی دیگر از موضوعاتی است که در این مسیر باید حتماً مورد توجه باشد و مردم بتوانند از طریق آن درخواست‌های خود را پیگیری و از متولیان امر پاسخ مناسب دریافت کنند.

تجملیان خاطرنشان کرد: سومین موضوعی که در نظام جامع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های شهروندان باید به آن توجه داشته باشیم «انجام شدن واقعی کارهایی است که اعلام می‌شود رسیدگی لازم به آن‌ها انجام شده است، زیرا معنی ندارد که در سامانه «شهربین» ثبت شود که فلان درخواست مردمی انجام شده است، اما بعد در واقع شاهد آن باشیم که چنین نیست!.

وی تصریح کرد: به عنوان چهارمین مورد، شورای اسلامی شهر از نظام جامع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های شهروندان توقع دارد که «انجام روال «خشنودسنجی» (Happy Call) و نظارت عالیه مناسب بر عملکرد بخش‌های مختلف شهرداری نسبت به درخواست‌های شهروندان» انجام شود تا میزان رضایت مردم از خدمات دریافتی مورد سنجش قرار گیرد.

رئیس کمیسیون شهر هوشمند و بهبود روش‌های شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: در پنجمین مورد، «پاسخ مستدل و مؤدبانه به درخواست‌هایی از شهروندان که به دلایل منطقی «فعلاً» یا حتی «کلاً» رسیدگی به آنها ممکن نیست، به همراه توضیحات کافی مورد توقع شورای اسلامی شهر است.

وی افزود: به عنوان ششمین انتظار شورای اسلامی شهر از نظام جامع پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های شهروندان «امکان انواع گزارش‌گیری‌ها توسط اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار، معاونان و مدیران میانی شهرداری از عملکرد بخش‌ها و نیروها در پاسخگویی مناسب به مردم» است.

تجملیان خاطرنشان کرد: آخرین انتظار شورای اسلامی شهر از نظام جامع ۱۳۷ این است که شاهد تأثیرگذاری سریع و مؤثر کیفیت و کمیت عملکرد کارکنان بخش‌های مرتبط شهرداری در نظام جامع پاسخگویی به شهروندان در ارزیابی ماهانه و سالانه آن‌ها باشیم؛ مدیران و کارکنانی که به خوبی پاسخگوی درخواست‌های مردم هستند، تشویق می‌شوند و مدیران و کارکنان کم‌کار مورد توبیخ و تنبیه قرار می‌گیرند.

کد خبر 617829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.