به گزارش ایمنا، پیمان صالحی در نشست مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها، پژوهشگاهها، مراکز و مؤسسات پژوهش و فناوری و پارکهای علم و فناوری با محوریت «برنامههای هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۱» اظهار کرد: امسال هفته پژوهش و فناوری استانی از تاریخ ۱۲ تا ۱۷ آذرماه در سطح استانهای کشور برگزار میشود. در حوزه علم و فناوری حتماً باید یک نشاط اجتماعی ایجاد کنیم و ضمن اطلاعرسانی دستاوردهای پژوهشی و فناوری، در واقع امیدآفرینی را برای جوانان داشته باشیم.
معاون پژوهشی وزیر علوم افزود: با اجرای تفاهم نامه میان وزارت کشور و وزارت علوم، ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری در نظر دارد به منظور انسجام بیشتر در برگزاری مراسم استانی و ایجاد بسترهای لازم جهت تعامل پایدار میان عرضه کنندگان و بهرهبرداران دستاوردهای پژوهش و فناوری با همکاری دانشگاهها پژوهشگاهها مراکز پژوهشی و پارکهای علم و فناوری و دستگاههای اجرایی و تحقیقاتی استان نسبت به سامان بخشیدن به مراسم هفته پژوهش و فناوری اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: مطابق دستورالعمل روسای دانشگاههای معین استان به عنوان دبیر ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری معرفی شدهاند. در نمایشگاههای استانی ارائه دستاوردهای پژوهش و فناوری سایر دستگاههای اجرایی نیز باید ارائه شود.
رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری تاکید کرد: باید برنامهریزی جهت حضور حداکثری دانشجویان و دانشآموزان در فعالیتهای هفته پژوهش و فناوری نیز صورت گیرد.
دبیرکل شورای عالی عتف در ادامه سخنان خود بر بازدید دانشآموزان به همراه خانوادهها از دانشگاهها پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش در سطح ملی و استانی تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت بهرهمندی از ظرفیت انجمنهای علمی دانشجویان افزود: دانشجویان باید خودشان بازیگران اصلی هفته پژوهش و فناوری باشند.
معاون پژوهشی وزارت علوم درخصوص لزوم پوشش خبری مناسب برنامههای هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: به دنبال آن هستیم که از اوایل آذرماه اطلاع رسانی درخصوص هفته پژوهش و فناوری را آغاز کنیم؛ به عبارتی هفته پژوهش و فناوری معطوف به یک هفته نباید باشد و از اوایل آذرماه یک هیجان پژوهشی در کشور ایجاد کنیم.
علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز در این نشست اظهارکرد: امسال ضرورت دارد که با شعار «امید به آینده و ایجاد نشاط و امیدواری در دانشگاهها» هفته پژوهش و فناوری را جلو ببریم.
وی به بحث یارانه تجاریسازی اشاره کرد و افزود: امسال یارانه تجاری سازی را در راستای برنامههای B۲B فعال میکنیم و دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی اگر از شرکتهای دانشبنیان خرید انجام دهند تا سقف هر قرارداد ۴۰۰ میلیون تومان در قالب یارانه تجاریسازی به آنها کمک خواهیم کرد و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران متولی آن است.
منبع: ایرنا
نظر شما