مردم میان‌رودان عشق را در زانوها حس می‌کردند

پژوهش‌های جدید بر روی الواح گلی میان‌رودان باستان نشان می‌دهد که مردم این تمدن احساسات خود را به شیوه‌ای متفاوت از ما تجربه می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ساینس دیلی، پژوهش‌های تازه که توسط باستان‌شناسان و زبان‌شناسان بر روی الواح گلی میان‌رودان باستان انجام شده، پرده از توصیف‌های شگفت‌انگیزی در مورد احساسات مردم این تمدن برداشته است؛ بر اساس این تحقیق، مردم میان‌رودان احساسات خود را به‌طور متفاوتی تجربه می‌کردند؛ آن‌ها خشم را در پاها و عشق را در زانوها احساس می‌کردند.

این یافته‌ها از تحلیل بیش از یک میلیون کلمه از متون اکدی (Akkadian) به‌دست آمده است؛ در این متون، شادی به کبد نسبت داده می‌شد و به‌عنوان یک احساس درخشان و پر انرژی توصیف می‌شد، در حالی که خشم با واژه‌هایی چون «داغ» و «خروشان» به پاها ارتباط داشت. در مورد عشق، این احساس نه‌تنها به قلب بلکه به زانوها نیز نسبت داده شده و به‌عنوان احساسی با گرما و درخشندگی بیان می‌شد.

این تحقیق، که اولین بار احساسات و اعضای بدن را در متون تاریخی به‌صورت کمی مرتبط کرده است، می‌تواند به درک بهتر ما از تکامل فرهنگی و احساسی انسان کمک کند.

کد خبر 821697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.