به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، لبو بهعنوان یک داروهای گیاهی و رنگ خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد که حاوی آنتیاکسیدانهای زیاد و خواص ضدالتهابی قوی است. لبو درواقع شامل همه مواد مغذی مفید مانند ویتامین B و C، پروتئین و فسفر است که برای تقویت و افزایش رشد مو مفید است. بتالین و آنتیاکسیدانهای موجود در لبو برای سمزدایی و پاکسازی کبد مفید است و به درمان خانگی کبد چرب کمک میکند.
لبو در نوزادان و کودکان خطر ابتلاء به کمخونی ناشی از فقر آهن را کاهش میدهد و زردی و هپاتیت را درمان میکند، همچنین هضم غذا را بهبود میبخشد و برای درمان یبوست در نوزادان و کودکان مفید است. لبو به دلیل دارا بودن منابع غنی ویتامین و کلسیم بسیار و همچنین نیترات، برای مراقبت از پوست، استحکام استخوان و دندان، جلوگیری از پوکی استخوان و کنترل میزان کلسترول مناسب است.
لبو دارای رنگدانه بتاسیانین است که میتواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کند. نیتراتهایی که به عنوان مواد نگهدارنده در گوشت استفاده میشود، احتمال دارد با ترکیب شدن در بدن منجر به تشکیل ترکیبات نیتروسامین شوند که در بدن به سرطان تبدیل میشوند. آب لبو به کاهش یا جهش سلولهای ناشی از این ترکیبات کمک میکند. لبو برای جلوگیری از بروز سرطانهای کولون، ریه و پوست مؤثر است.
نظر شما