۸۰ درصد شهرهای جهان در معرض خطرات تغییرات اقلیمی

سال ۲۰۲۲، یک سال ویرانگر برای رویدادهای تغییرات آب‌وهوایی بوده است و چهار شهر از هر پنج شهر جهان، حداقل یکی از خطرات این تغییرات را تجربه کردند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گزارش‌های جدید مؤسسه غیرانتفاعی CDP نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲ از هر پنج شهر، چهار شهر با خطرات تغییرات آب‌وهوایی قابل‌توجهی مواجه بوده‌اند که این تعداد ۸۰ درصد شهرهای جهان را شامل می‌شود.

سازمان بین‌المللی غیرانتفاعی CDP که در بریتانیا، ژاپن، هند، چین، آلمان و آمریکا مستقر است، به شرکت‌ها و شهرها کمک می‌کند تا تأثیرات زیست‌محیطی خود را آشکار کنند. در این گزارش ۹۹۸ شهر جهان بررسی شد و نتایج آن نشان داد که چهار شهر از هر پنج شهر جهان حداقل یکی از خطرات تغییرات آب‌وهوایی نظیر گرمای شدید (۴۶ درصد)، بارندگی شدید (۳۶ درصد)، خشکسالی (۳۵ درصد) و سیل شهری (۳۳ درصد) را در سال ۲۰۲۲ تجربه کردند.

مایا کوتنر، مدیر جهانی شهرها، ایالت‌ها و مناطق در سازمان CDP در این رابطه گفت: "از مرگبارترین سیل در تاریخ پاکستان تا بدترین خشکسالی در سراسر قاره اروپا در پنج قرن اخیر، سال ۲۰۲۲ یک سال ویرانگر برای رویدادهای تغییرات آب‌وهوایی بوده است."

۸۰ درصد شهرهای جهان در معرض خطرات تغییرات اقلیمی

وی افزود: "هر روز، در سراسر جهان، عباراتی مانند «بی‌سابقه‌»، «بدترین» یا «اولین بار در تاریخ» را می‌شنویم. شهرها به عنوان خانه بیش از نیمی از جمعیت جهان، در خط مقدم تغییرات اقلیمی قرار دارند."

در این گزارش نزدیک به دوسوم شهرهای جهان (۶۳ درصد)، دارای اهدافی هستند که انرژی، حمل‌ونقل، زباله، آب، استفاده از زمین، غذا و یا کیفیت هوا را در دستور کار خود قرار می‌دهد و مشارکت جامعه مدنی از جمله شهروندان، گروه‌های آسیب‌پذیر و سازمان‌های غیردولتی در برنامه‌ریزی اقدام اقلیمی را نیاز دارند.

کوتنر تاکید کرد: "قرار دادن مردم در مرکز اقدامات اقلیمی، از برنامه‌ریزی تا اجرا، زندگی افراد را بهبود می‌بخشد، قفل منافع اجتماعی، اقتصادی و زیست‌محیطی را باز می‌کند، برابری را افزایش می‌دهد و ایجاد اقتصاد کم کربن را تضمین می‌کند."

وی در ادامه گفت: "شهرهایی که گروه‌های آسیب‌پذیر را شناسایی می‌کنند و نیازهای آن‌ها را برای ارائه استراتژی‌های سازگاری درک می‌کنند، مزایای روشنی را مشاهده می‌کنند و آینده‌ای پایدار برای مردم و کره زمین ایجاد می‌کنند."

کد خبر 615166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.