به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، یک عدد نارنگی کوچک که حدود ۷۶ گرم وزن و ۴۰ کیلوکالری دارد، حاوی ۰.۶ گرم پروتئین، ۱۰.۱ گرم کربوهیدرات، ۰.۲ گرم چربی، ۱.۳ گرم فیبر، هشت گرم قند و ۲۶.۷ میلیگرم ویتامین C است. نارنگی به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی برای دریافت همزمان ویتامین C، تیامین و فولات شناخته میشود.
هر عدد نارنگی کوچک میتواند حدود ۲۷ میلیگرم ویتامین C به بدن برساند. این مقدار از ویتامین C تقریباً ۳۴ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تأمین میکند. ویتامین C میتواند از طریق افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب بدن، سطح استرس اکسیداتیو را کمتر کند و باعث پیشگیری از آسیبهای سلولی ناشی از حضور رادیکالهای آزاد در بدن شود.
از طرف دیگر یک نارنگی کوچک میتواند ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را نیز تأمین کند و مقدار قابل قبولی از ویتامین B6 را به بدن برساند. ویتامین A موجود در نارنگی جزو ویتامینهای محلول در چربی است که میتواند به حفظ سلامت بینایی و پیشگیری از بیماریهای چشمی ناشی از افزایش سن کمک کند.
مصرف روزانه نارنگی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به تنظیم فشار خون، حفظ سلامت سیستم قلبی-عروقی و اکسیژنرسانی بهتر به عضلات بدن کمک میکند. علاوه بر این، نارنگی حاوی مواد معدنی ارزشمند مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است.
نظر شما