به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بهزیستی، «سعید بابایی» درخصوص زنان مجرد متقاضی فرزندخوانده، اظهار کرد: زنان مجرد اولویت دوم فرزندخواندگی هستند که میتوانند نگهداری فرزندانِ دختر فاقد سرپرستِ مؤثر تحت پوشش سازمان بهزیستی را برعهده بگیرند. البته با توجه به اینکه اولویت نخست بهزیستی با خانوادههای بدون فرزند است، معمولاً کودکان دختر با سن بالای ۷ سال، تحت سرپرستی بانوان مجرد قرار میگیرند. مسیر پذیرش کودکان نیازمند پیگیری درمان در کلیه سنین نیز برای این بانوان گشوده است و در طول سالهای اخیر، چندین مورد از پذیرش این کودکان در استانهای مختلف ثبت شده است.
وی با بیان اینکه بعد از ثبت درخواست، سازمان بهزیستی وضعیت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و آمادگی متقاضیان را برای سرپرستی از کودکان تحت پوشش بررسی خواهد کرد، افزود: در این بررسی، شرایط سنی، تحصیلی، درآمد، سلامت جسمی و روانی و تناسب کودک موردتقاضا با خانوادهها ارزیابی خواهد شد و بهزیستی نظر خود را جهت صدور حکم به دادگاه اعلام میکند.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تعداد متقاضیان فرزندپذیری بسیار بالا است، تصریح کرد: برای سرعت در تحویل کودک، متقاضیان میتوانند کودک با سن بالای پنج سال یا کودکان دارای معلولیت یا نیازمند پیگیری درمان را نیز بپذیرند.
وی با بیان اینکه در تحویل کودک همواره اولویت با زوجین فاقد فرزند است، ادامه داد: کودک تحویلی باید از نظر شرایط سنی با متقاضیان تناسب داشته باشد. به طور مثال متقاضیان ۳۰ الی ۴۴ ساله میتوانند متقاضی کودکان کمتر از پنج سال باشند مگر اینکه متقاضی کودک دارای معلولیت یا نیازمند پیگیری درمان باشند.
نظر شما