به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بادام یک منبع غنی ویتامین E، منیزیم، مس، فسفر، ویتامین B2، بیوتین، کلسیم، اسیدهای چرب تک غیراشباع، استرول گیاهی و پروتئین است. حدود نیمی از وزن بادام چربی است که عمده آن اسیدهای چرب تک غیراشباع است و برای بدن مفید است. مصرف روزانه بادام باعث کاهش سطح کلسترول خون میشود.
از آنجایی که بادام خاصیت ضدالتهابی دارد، مصرف آن خطر بروز بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد. به صورت کلی، مصرف مغزها باعث کاهش التهاب، بهبود عملکرد عروق و کاهش مقاومت به انسولین میشود. بادام میتواند یک وعده مناسب برای کاهش خطر بیماری قلبی برای افرادی باشد که چربی خون بالایی دارند.
بادام دارای ترکیبهایی است که باعث رشد باکتریهای مفید روده میشود. همچنین، پروتئین موجود در بادام هضمپذیری خوبی دارد؛ با این وجود برخی افراد نسبت به بادام آلرژی دارند. متخصصان اعلام کردهاند که شیر بادام بدون کلسترول و لاکتوز است و افرادی که قادر به تحمل لاکتوز نیستند، میتوانند از شیر بادام استفاده کنند.
نظر شما