مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می‌کند

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تاثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مجموعه‌ای از مطالعات جدید انجام شده نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت داشته باشد به‌ویژه زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه شود. افزودن انگور به یک رژیم غذایی غربی پرچرب می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش دهد و طول عمر را افزایش دهد.

به گفته محققان افزودن حدود دو فنجان انگور در روز به رژیم غذایی پرچرب غربی منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر می‌شود. بیماری کبد چرب می‌تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. شواهد ارائه شده حاکی از این است که مصرف انگور نقش مهمی در کاهش خطر بروز بیماری کبد چرب و عوارض کشنده آن دارد.

متخصصان معتقدند که پس از مصرف انگور، سیستم دفاعی آنتی‌اکسیدانی بدن تقویت می‌شود. علاوه بر این، مصرف این نوع میوه خطر بروز کبد چرب را کاهش می‌دهد یا زمان وقوع آن را به تأخیر می‌اندازد. طبق برآوردها، بیماری کبد چرب ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و منجر به پیامدهای بد سلامتی می‌شود.

کد خبر 596777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.