به گزارش ایمنا، پیتزا یکی از غذاهای بینالمللی و محبوب در جهان است که منشأ اصلی آن ایتالیا است اما اخیراً سرآشپزان با تغییر در مواد تشکیل دهنده این غذا توانستند انواع گوناگونی از پیتزا را تهیه کنند. پیتزای ماکارونی یک نوع از انواع پیتزا است که به وسیله مواد ماکارونی آماده میشود. استفاده از خامه، سیر و روغن زیتون به پیتزای ماکارونd طعم فوقالعاده ای داده است.
مواد لازم برای تهیه پیتزای ماکارونی
ماکارونی | ۵۰۰ گرم |
مرغ | ۳ تکه |
خامه | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
پیاز | ۳ عدد |
سیر | ۱ حبه |
پنیر موزارلا | ۱ لیوان |
فلفل دلمهای سبز | ۲ عدد |
روغن زیتون | به میزان لازم |
زیتون | به میزان لازم |
قارچ | به میزان لازم |
نمک، فلفل و آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه پیتزای ماکارونی
مرحله اول
در ابتدا قارچها را به خوبی با آب بشویید و کنار بگذارید تا آب آنها خارج شوند. سپس خامه و پنیر را در دمای محیط قرار دهید. قابلمهای بردارید. آن را از آب پر کنید. ابتدا گاز را روشن کنید و قابلمه را روی آن قرار دهید. هنگامی که آب آن به جوش آمد ماکارونیها را به آن اضافه کنید. سپس روغن و کمی نمک نیز در آن بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل دلمهای ها را نگینی خرد کنید و سپس قارچها نیز به صورت راه راه برش دهید. پس از آن به سراغ زیتونها بروید و آنها را بر حسب سلیقه خود به صورت حلقهای یا نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
روی حرارت متوسط گاز، تابهای متوسط و یا بزرگ بگذارید و درون آن کم، روغن بریزید تا داغ شود. در این هنگام پیازها را به خوبی پوست بگیرید و آنها را به صورت خلالی برش دهید. ابتدا پیازها و سپس سیر را درون روغن بریزید و تفت دهید.
مرحله چهارم
پس از کمی تفت دادن، ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل، آویشن و نمک را به آن اضافه کنید. مجدداً مواد را مخلوط کنید تا به خوبی تفت بخورند و منتظر بمانید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله پنجم
ماکارونیها را آبکشی کنید و پس از آن به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با ماکارونیها به خوبی مخلوط شوند.
مرحله ششم
تابهای دیگر را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس مرغها را با روغن کمی سرخ کنید. پس از آن یک لیوان آب در تابه بریزید و هنگامی که آب جوش آمد، حرارت را کم کنید تا مرغها به خوبی پخته شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله قارچها را کمی تفت دهید. در صورتی که مایل بودید میتوانید فلفل دلمهای ها را هم کمی روی حرارت تفت دهید تا از تردی آن کم شود.
مرحله هشتم
مرغهای پخته شده را از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید. اجازه دهید حرارت مرغها بخوابد. سپس مرغها را خرد کنید.
مرحله نهم
در مخلوط کن شیر را بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و به خوبی آنها را با هم مخلوط کنید. سپس مرغها را با ماکارونیها مخلوط کنید و سس خامه را در هر بار هم زدن به مواد اضافه کنید و سپس این ترکیب را در ظرف مخصوصی که بتوانید آن را در فر قرار دهید بریزید.
مرحله دهم
در این مرحله فر را روی دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید و روی مواد را با پنیر موزارلا بپوشانید و پیازهای خلالی شده را به همراه فلفل دلمهای، قارچ، زیتون خرد شده و مقداری پودر آویشن تزئین کنید.
مرحله یازدهم
پس از آنکه ۴۰ دقیقه مواد را در فر قرار دادید میتوانید ظرف پیتزا را از فر خارج کنید. در این هنگام پیتزای ماکارونی شما آماده سرو است.
نکات کلیدی برای تهیه پیتزای ماکارونی
- بهتر است برای تسریع کار از پنیر رنده شده موزارلا استفاده کنید.
- فیله های مرغ را میتوانید به دستور پخت مرغ خودتان آماده کنید.
- میتوانید به جای تفت دادن قارچها از قارچ خام و یا کنسرو قارچ نیز استفاده کنید.
- شما میتوانید از ذرت یا بلالی های کوچک (بیبی کورن) برای تهیه این پیتزا استفاده کنید.
- اگر استفاده از روغن زیتون بر اساس ذائقه شما نیست بنابراین از همان روغن معمولی استفاده کنید.
- مواد داخل فر باید طلایی رنگ شوند بنابراین زمان پخت را بر اساس فر خود بیشتر یا کمتر کنید.
- طرز تهیه این غذا برای ۶ نفر توصیه میشود.
- بر اساس ذائقه و سلیقه خود میتوانید از ادویهها و چاشنیهای دیگر استفاده کنید.
- به جای مرغ میتوان از سوسیس، کالباس یا گوشت استفاده کرد.
- برخی افراد مواد را روی نان پیتزا گذاشته و در فر میپزند.
نظر شما