منصور شیشهفروش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بعدازظهر روز گذشته گزارش شکستگی یک خط لوله بتنی فاضلاب در عمق پنج متری زمین و در خیابان فیض گزارش شد و بلافاصله عوامل آبوفاضلاب، شهرداری و آتشنشانی به محل اعزام شدند.
وی با اشاره به ایجاد محدودیتهای ترافیکی از سوی پلیس راهور در منطقه، افزود: نیروهای حوادث آبوفاضلاب تا ساعت شش صبح عملیات حفاری، بازسازی شبکه لوله و کلکتور را انجام دادند و در حال آسفالت محدوده حادثه و اتمام عملیات رسیدگی به حادثه هستند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، تکرار این حوادث را نیازمند بررسی موضوع دانست و گفت: تکرار چندین حادثه شکستگی تأسیسات آبوفاضلاب در شش ماه گذشته، باعث شد یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه اصفهان برای بررسی فنی موضوع تعیین شود تا نقش فرونشست زمین را در تشدید این حوادث مشخص کنند.
وی با اشاره به اینکه دشت اصفهان_برخوار متأثر از شرایط فرونشست زمین است، تاکید کرد: این پدیده تأثیرات زیادی در ایجاد شکاف در بخشهای مختلف داشته است که نمیتوان آن را رد کرد؛ به همین دلیل قرار است اساتید دانشگاه یک طرح پژوهشی تأثیر فرونشست زمین بر ایجاد شکستگیهای تأسیسات آبوفاضلاب را با همکاری این شرکت تهیه کنند.
شیشهفروش دومین طرح پژوهشی درباره فرونشست زمین را انجام مطالعه ارزیابی خطر و پهنهبندی فرونشست زمین از سوی شهرداری اصفهان اعلام کرد و گفت: این طرح که با همکاری مراکز علمیپژوهشی اصفهان در حال اجراست، تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت داشته است و نتایج این مطالعات به مدیران شهری اصفهان کمک میکند تا زونهای درمعرض آسیب فرونشست زمین را مشخص و برای آنها برنامهریزی و الزاماتی را آماده کنند.
وی درباره طرحهای پیشنهادی حوزه مدیریت بحران در سفر ریاستجمهوری، اعلام کرد: با توجه به مخاطراتی مانند بیابانزایی، خشکسالی، کمآبی، آلودگی هوا در نیمه دوم سال و فعال شدن کانونهای گردوغبار در نیمه اول سال، مجاورت با کویرهای استانهای دیگر، فرونشست زمین و تصادفات جادهای که به دلیل نقاط حادثهخیز و نقایص راهها اتفاق میافتد، از مجموعه برنامههایی است که در حوزه مدیریت بحران استانداری اصفهان برای سفر ریاستجمهوری پیشنهاد شده و امیدواریم طرحهایی که در راستای رفع این چالشهای زیستمحیطی ارائه شده است، مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما