به گزارش ایمنا، امروزه با استفاده از کروسان میتوان غذاهای متنوع و جدیدی را پخت. از کروسان در وعده صبحانه، ناهار و شام استفاده میشود حتی شما میتوانید به عنوان میان وعده هم از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کروسان مرغ و سبزیجات
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فیله مرغ | ۵ عدد |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
هویج | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
کره | میزان کم |
پودر سیر | میزان لازم |
نمک، فلفل، پابریکا و نعناع خشک | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان
خامه | یک پیمانه |
آرد گندم | ۵/۲ پیمانه |
کره | ۱۲۵ گرم |
بکینگ پودر | ۵/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۲/۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کروسان مرغ و سبزیجات
مرحله اول
ابتدا ظرف مناسبی بردارید و آرد را الک کنید و داخل آن بریزید. سپس نمک و بکینگ پودر را الک کنید و به آرد اضافه کنید.
مرحله دوم
کرهای را در ظرفی بریزید و با دست مواد را ورز دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. در این زمان مواد شما باید به شکل خرده نان در بیاید. پس از آن، روی خمیر را سلفون بکشید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله تابهای را بردارید و روی گاز قرار دهید. هنگامی که کمی داغ شد مقداری کره داخل آن بریزید و منتظر بمانید تا کره کاملاً ذوب شود. سپس سیب زمینی و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید و آنها را تفت دهید.
مرحله چهارم
در این حین پیاز خرد شده و مرغ ریش ریش شده و فلفل دلمهای ریز شده را به مواد خود اضافه کنید. سپس نمک، فلفل، پودر سیر، پابریکا و نعنا خشک را داخل تابه بیفزایید و به خوبی هم بزنید تا مواد پخته شوند. در پایان جعفری خرد شده را روی مواد بریزید.
مرحله پنجم
پس از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کنید. روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید. در ادامه خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و با استفاده از وردنه روی سطح پهن کنید. حالا خمیر را مانند مثلثهای پیتزا برش بزنید و با کمک وردنه قسمتهای مثلثی شکل را کمی پخش کنید تا بزرگتر از قبل شود.
مرحله ششم
در این مرحله مواد آماده شده را در انتهای خمیر بریزید و به آرامی و با دقت به سمت نوک مثلث رول کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید و صبر کنید تا گرم شود. در ادامه سینی فر را با استفاده از کاغذ مومی یا روغنی بپوشانید و با استفاده از کمی روغن سطح آن را چرب کنید.
مرحله هفتم
قلمویی بردارید و آن را درون تخم مرغی آغشته کنید سپس آن را روی کروسان ها بزنید. در ادامه کروسان ها را روی سینی فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه رنگ آنها طلایی شود. در این هنگام کروسان مرغ و سبزیجات شما آماده سرو است.
مواد لازم برای تهیه کروسان ژامبون مرغ
آرد | ۴ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
کره | ۳۰ گرم |
خمیر ترش | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | ۲/۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
آب | ۱ پیمانه |
ژامبون مرغ | ۲۵۰ گرم |
سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |
طرز تهیه کروسان ژامبون مرغ
مرحله اول
در ابتدا قابلمهای بردارید و یک پیمانه آب را داخل آن بریزید و اجازه دهید گرم شود. سپس یک قاشق مرباخوری شکر را با آن مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله خمیر ترش را داخل آن بریزید و ۵ دقیقه منتظر بمانید. در این حین یک سینی بردارید و ۴ پیمانه آرد را روی آن بریزید و میان آن را گود کنید. سپس یک تخم مرغ را با ۲ قاشق روغن مخلوط کنید و آن را به سینی آرد اضافه و با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
خمیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس کره را به آن بیفزایید و خمیر را به خوبی و با دقت ورز دهید.
مرحله چهارم
اجازه دهید تا خمیر آماده شده به مدت ۵ دقیقه استراحت کند. زمانی که حجم خمیر ۲ برابر شد، روی میزی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. سپس آن را با وردنه باز کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به صورت مثلث شکل برش بزنید سپس سس گوجه و ژامبون را داخل آن بگذارید و خمیر را از سمت پایین آن رول کنید.
مرحله ششم
ابتدا سینی فر را با استفاده از کمی روغن چرب کنید و رول را داخل آن قرار دهید. ۵ دقیقه منتظر بمانید تا خمیر شما استراحت کند.
مرحله هفتم
تخم مرغی بردارید و آن را در ظرفی بشکنید سپس با استفاده از قلم مو تخم مرغ را به روی خمیر آغشته کنید.
مرحله هشتم
خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و صبر کنید تا برشته شود. در این هنگام کروسان ژامبون مرغ شما آماده سرو است.
نکات کلیدی برای طرز تهیه کروسان ژامبون مرغ
- زمان پخت کروسان ژامبون مرغ حدود ۶۰ دقیقه است
- شما میتوانید کروسان ژامبون مرغ را در وعده ناهار و شام میل کنید حتی به عنوان میان وعده هم قابل خوردن است
- شما میتوانید از مواد دیگری برای داخل کروسان استفاده کنید.
- میتوانید در صورت تمایل از کمی کنجد روی کروسان ها استفاده کنید.
نظر شما