رسول جهانگیری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با ابراز مخالفت نسبت به تغییر ساعات فعالیت واحدهای صنفی اظهار کرد: امسال ساعات کاری برخی اصناف، نسبت به سنوات گذشته کاهش داشته است. ساعت شروع توزیع آش و حلیم از ۱۵ و ساعت شروع فعالیت رستورانها نیز از ۱۶ اعلام شده است که البته همه این واحدها به طور بیرون بر فعالیت میکنند.
وی افزود: این در حالی است که تا سال قبل، ساعات شروع فعالیت این اصناف از ساعت ۱۴ بود و همین یک تا دو ساعت تأخیر هم در میزان فعالیت آنها خلل ایجاد میکند.
رئیس اتاق اصناف اصفهان خاطرنشان کرد: همچنین ساعات فعالیت آب میوه و بستنی فروشیها و واحدهای فست فودی از یک ساعت قبل از افطار تا ۱۲ شب تعیین شده است. در صورتی که تا سال گذشته امکان فعالیت آنها تا زمان سحر بود و اکنون هم در حال رایزنیهایی برای افزایش ساعات کاری این گروه هستیم.
جهانگیری گفت: به طور کلی پذیرایی از سحر تا افطار ممنوع است مگر مشاغل خاصی که در پایانههای مسافربری و باربری هستند و با دریافت مجوز قبلی و اعمال نظارتهای لازم امکان فعالیت را دارند.
وی افزود: درخواستی که دارم آن است که با اولویت نگه داشت حرمت در ماه رمضان، پس از دو سال شیوع کرونا و خلل در کسبوکارها، لازم است با در نظرگیری شرایط اقتصادی واحدهای صنفی، اقداماتی مانند افزایش ساعات کاری آنها در جهت بهبود وضعیت اقتصادی فعالان انجام گیرد.
نظر شما