به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان، کتاب «جریانشناسی شبهات دینی» با بررسی چهار محور، مؤلفههای فکری، موضوعهای پرتکرار و مورد علاقه، گفتمانشناسی طراحی شبهه، شخصیتهای تأثیرگذار به شناسایی بسترهای شکلگیری شبهه، چرایی تأثیرگذاری و روشهای تحلیل و پاسخگویی مناسب به آن پرداخته است.
بررسی و پژوهش در منشأ شبهات، گامی مهم و اساسی برای شناخت هرچه بهتر شبهات رایج در سطح جامعه است و بسترساز انتخاب پاسخی مناسب و اقناعی برای مخاطبان این شبهات و پرسشها است.
جریانهای فکری معارض با دین در هر دوره و زمانهای با هدف تغییر رفتار اعتقادی جامعه دینی سعی میکنند تا چالش و تردیدی در باورهای مردم ایجاد کنند و انسان را به وادی حیرت و سرگردانی بکشانند. گروههای فکری معارض دین، گرچه هدف مشترکی دارند؛ اما مؤلفه فکری واحدی ندارند و هر کدام بر اساس چهارچوب فکری خود، گفتمان یا شعاری را برای نشر عقاید خویش بر میگزینند که از ویژگیهای دوران ما، تنوع گفتمانهای شبههساز است.
آگاهی و شناخت نسبت به جریانهای معارض برای دفاع از باورهای اعتقادی، از ضرورتهای عصر حاضر است و در صورت غفلت از شناسایی جریانهای شبههافکن و شناخت نداشتن راههای مقابله با آن، جامعه، سرمایه معنوی و توحیدی خود را از دست رفته خواهد دید.
حجت الاسلام سیدحسن هاشمیجزی، این کتاب را با بهرهگیری از ۴۶۰ منبع دستِ اول و مقاله علمی و همچنین یک دهه تدریس مباحث شبههشناسی در مراکز حوزوی و دانشگاهی تألیف کرده است.
چاپ نخست کتاب «جریانشناسی شبهات دینی» با موضوع شناخت جریانهای فکری معارض با دین در ۲۷۲ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه با قیمت ۵۹ هزار تومان از سوی انتشارات دارالعلم راهی بازار نشر شده است.
نظر شما