به گزارش خبرنگار ایمنا، مسعود شکوهی با گرامیداشت فرارسیدن هفته تربیت اسلامی اظهار کرد: سازماندهی مربیان پرورشی و مشاوران مدارس برعهده اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش است و امور تربیتی در سیستم آموزشی ایران سابقهای هماندازه با انقلاب اسلامی دارد.
وی با بیان اینکه فعالان و مربیان حوزه امور تربیتی کسانی هستند که پیام انقلاب اسلامی را در سطح وزارت آموزش و پرورش برای دانشآموزان تبیین کردند و گسترش دادند، افزود: نزدیک به ۳۶ هزار دانشآموز در مدت جنگ تحمیلی به شهادت رسیدهاند. همچنین از میان پنج شهید معلم در کشور حدود چهار صد و ۸۰ شهید فعالان حوزه امور تربیتی و پرورشی بودهاند.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به رشته دانشگاهی مربی امور تربیتی، ادامه داد: دانشآموزان میتوانند با انتخاب رشته امور تربیتی در مقطع کارشناسی به این شغل وارد شوند. براساس ماده ۲۸ جذب نیروهای آزاد، وزارت آموزش و پرورش میتواند از بین افرادی که در رشتههای مرتبط با امور تربیتی و مشاوره تحصیل کردهاند، مشاوران و مربیان خود را استخدام کند.
وی خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش سالانه به طور متوسط ۲۸ میلیون نفر ساعت آموزشهای مختلف را در اختیار همکاران اعم از مشاوران و مربیان پرورشی قرار میدهد و درحالحاضر نزدیک به ۷۰ هزار مربی، معاون و مشاور پرورشی در مدارس سراسر کشور فعالیت میکنند.
به گزارش ایمنا، معلم پرورشی در مدارس ابتدایی و دوره راهنمایی از سوی آموزش و پرورش استخدام میشود تا درواقع آنچه که خارج از محتوای کتب درسی دانشآموزان و لازمه یادگیری مهارتهای زندگی است را بیاموزند.
معلم پرورشی با معرفی کتابهای جذاب و آموزنده، محول کردن مسئولیتهای دانشآموزی به شاگردان خود برای یادگیری کار گروهی، اعلام فراخانهای مسابقات علمی و پژوهشی و تشویق دانشآموزان برای شرکت در این حوزه میتواند تأثیرات به سزایی در برخی خصیصه رفتاری در فرزندان داشته باشد.
نظر شما