به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، معاون شهردار پراگ، پتر هلوبوچک، در یک بیانیه مطبوعاتی در مورد نیاز به بهبود دانش شهروندان در مورد ضایعات مواد غذایی خاطرنشان کرد که تحقیقات دانشگاه مندل برنو نشان داده است که افراد در برنوی چک، سالانه حدود ۳۳ کیلوگرم غذا را دور میریزند.
هلوبوچک تاکید کرده است که پیشگیری از تولید زباله یکی از اولویتهای اصلی پایتخت است و بدون آموزش نسلهای جوان نمیتوان به آن دست یافت.
برای آموزش یک موضوع مدرن نظیر مدیریت ضایعات مواد غذایی، مدارس ابتدایی پراگ از روشها و مواد آموزشی مدرن استفاده میکنند؛ در این مورد ویژه، مطالب تعاملی در یک پلتفرم چند رسانهای جدید که توسط دانشکده آموزش در دانشگاه چارلز توسعه یافته است، در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد.
رسانههای تعاملی اینچنینی، علاوه بر پشتیبانی متون و محتواهای چندرسانهای مانند عکس، انیمیشن و فیلم، شامل عناصری میشود که دانشآموزان را به برنامه درسی، علاقهمند نگه میدارد؛ چراکه از طریق آموزش، ارائه تکالیف، تمرینها، نمودارهای تعاملی و انیمیشنها، به طور فعال فرآیند یادگیری مشارکتی را تقویت میکند.
برنامه آموزش غذای هوشمند، همه زمینههای مربوط به ضایعات مواد غذایی، از خرید و پردازش گرفته تا ذخیره سازی و مصرف را پوشش میدهد. به این ترتیب، پایتخت امیدوار است که الگوهای رفتاری کودکان را تغییر دهد و به آنها و البته خانوادههایشان کمک کند تا تصمیمات سازگارتر با محیط زیست بگیرند.
محتوای آموزشی این پروژه تا پایان سال ۲۰۲۲ به طور کامل تدارک دیده میشود و سپس در مدارس ابتدایی شهر توزیع خواهد شد. خالقان پروژه غذای هوشمند امیدوارند که این طرح را به تمام مدارس ابتدایی چک گسترش دهند تا شاهد تأثیرات بالقوه آن بر همه مردم شوند.
نظر شما