خوردن صبحانه در ساعاتی خاص باعث افزایش عمر می‌شود

گفته می‌شود که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی در روز است؛ محققان اکنون بر این باورند که خوردن این وعده در صبح زود می‌تواند به داشتن عمر طولانی‌تر کمک کند.

به گزارش ایمنا، خوردن صبحانه قبل از ساعت ۷ صبح می‌تواند طول عمر را افزایش دهد، اما تحقیقات نشان می‌دهد که صبحانه خوردن ساعت ۱۰ صبح به بعد می‌تواند موجب مرگ زودهنگام شود.

تحقیقات قبلی نشان داده است که غذا خوردن در اواخر شب ساعت داخلی بدن را مختل می‌کند و خطر ابتلاء به دیابت نوع دو و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، اما مطالعات کمی به این موضوع پرداخته‌اند که آیا زمان خوردن صبحانه تأثیر مشابهی دارد یا خیر؟

محققان دانشگاه نیویورک سیتی بیش از ۳۴ هزار آمریکایی بالای ۴۰ سال را برای چندین دهه تحت نظر گرفتند. داوطلبان زمان خوردن غذا را ثبت کردند و دانشمندان این زمان را با میزان مرگ و میر در طول مطالعه مطابقت دادند.

نتایج نشان داد کسانی که بین ساعت ۶ تا هفت صبح صبحانه می‌خورند، شش درصد کمتر از افرادی که به طور منظم ساعت هشت صبح صبحانه می‌خورند، در معرض خطر مرگ زودرس ناشی از بیماری‌های مهمی مانند بیماری قلبی یا سرطان هستند. همچنین خطر مرگ زودهنگام در این افراد در مقایسه با کسانی که اولین وعده غذایی‌شان را ساعت ۱۰ صبح می‌خورند، ۱۲ درصد کمتر است.

محققان معتقدند نخوردن صبحانه یا دیرهنگام خوردن آن، ساعت غذای بدن (برنامه‌ریزی داخلی بدن که ترشح هورمون‌های مرتبط با تغذیه مانند انسولین را کنترل می‌کند) را مختل می‌کند. این هورمون به سوزاندن گلوکز در جریان خون کمک می‌کند و سطح آن در اوایل صبح به اوج خود می‌رسد. دیر غذا خوردن ممکن است به این معنی باشد که بدن به تدریج میزان انسولین و گلوکز خون را کاهش می‌دهد که منجر به دیابت، چاقی و بیماری قلبی می‌شود.

منبع: مهر

کد خبر 538564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.