علیرضا عسگری زاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خصوص فعالیتهای بسیج هنرمندان استان اصفهان اظهار کرد: سازمان بسیج هنرمندان با مأموریت شبکه سازی، مرجعیت در شناسایی و تربیت هنرمندان تراز انقلاب اسلامی، تحقق شعار هر بسیجی حداقل یک هنر، تبیین و تعمیق اندیشه هنر حقیقت از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را به صورت سازمانی آغاز کرد.
وی با برشمردن عرصههای هنری تحت فعالیت این سازمان که شامل فیلم، خوشنویسی، هنرهای رقومی و بازیهای رایانهای، شعر، شبیه خوانی و هنرهای آئینی، هنرهای سنتی و صنایع دستی، موسیقی و سرود، ادبیات داستانی، عکس، هنرهای تجسمی و تئاتر است، افزود: رسالتی که بر عهده ما گذاشته شده است نیاز به همکاری و تعامل دارد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان اصفهان در رابطه با اهداف و اقدامات بسیج هنرمندان استان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر ۲۶ کانون بسیج هنرمندان در استان فعال است و روح جاری در فعالیتهای هنری سازمان فضایی بهنام چرخه فرایند محور یاوران انقلاب اسلامی است که به اختصار آن را چفیه مینامیم و در آن پنج بعد مهارتی، اندیشهای، رسانهای، نقشآفرینی و عملیاتی و تشکیلاتی عرصههای هنری را دنبال میکنیم.
عسگری زاده با بیان اینکه ابعاد پنجگانه برای هر کدام از عرصههای یازدهگانه هنری اجرایی میشود، گفت: در سال گذشته به همت سازمان بسیج هنرمندان استان چرخه استعدادیابی یاوران حسینی برگزار شد که خوشبختانه با استقبال طیف وسیعی از علاقه مندان به این عرصه نه تنها در استان اصفهان بلکه در سایر استانهای کشور روبهرو شد.
وی یادآور شد: استفاده از ظرفیت تعداد قابل توجهی از هنرمندان در فعالیتهای مختلفی متبلور شده است؛ از جمله برپایی موکبهای هنری شهید آوینی، ایجاد پاتوقهای متعدد سرود، پیگیری برپایی بازارچههای صنایع دستی، تولید محتوای فضای مجازی، اجرای تئاترهای خیابانی، برگزاری همایشهای هم نویسی و خوشنویسی، جشنوارههای متعدد هنری در عرصههای یازدهگانه هنری به صورت جداگانه، همایشها و جلسات هم اندیشی هنر حقیقت و برگزاری یادوارههای متعدد شهدای هنرمند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان اصفهان به برنامههای این سازمان برای حمایت از هنرمندان هم اشاره کرد و گفت: طرحی با عنوان «جمال جانان» راهاندازی کردهایم که در این طرح در خانه هنرمندان حضور مییابیم و از ایدههای آنها برای پیشبرد فعالیتهای هنری سازمان بهره میگیریم.
عسگری زاده اضافه کرد: با توجه به درگیری جامعه با بیماری کرونا در دو سال گذشته که معیشت هنرمندان را تحت تأثیر قرار داد، با کمک خیران و خود مجموعه سپاه ۵۵۰۰ بستههای غذایی آماده شد و ضمن حفظ کرامت و شأن هنرمندان در اختیار آنها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کمکهای دیگری هم چون تأمین تبلت برای فرزندان این هنرمندان انجام گرفته است، تصریح کرد: با مشارکت خیرین وامهای قرضالحسنهای پیشبینی شد تا هنرمندان تحت پوشش سازمان بتوانند از این وامها استفاده کنند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان اصفهان به اعزام هنرمندان بسیجی به اردوهای جهادی هم اشاره کرد و یادآور شد: اکنون در استان اصفهان توانستهایم حدود ۱۲ هزار نفر را در قالب بسیج هنرمندان جذب کنیم و همواره در فعالیتهای هنری بسیج سعی داشتیم تا افرادی که در زمینههای هنری استعداد دارند را شناسایی کنیم.
عسگری زاده درباره برنامههای این سازمان برای هفته بسیج گفت: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است روز پنج شنبه -چهارم آذرماه- از ساعت ۱۵ و به صورت هماهنگ در ۲۹ نقطه استان که بیشتر مناطق محروم در نظر گرفته شده است. موکبهای هنری در عرصههای مختلفی هم چون خوشنویسی، عکاسی، فیلم، طراحی برپا شود.
وی خاطرنشان کرد: برپایی موکبهای هنری نقش قابل توجهی در نشاط افزایی در جامعه و امید آفرینی داشته و هنرمندان بسیجی بدون هیچ گونه چشم داشتی با حضور در این موکبها در این راستا حرکت میکنند.
نظر شما