به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پیش از این متخصصان معتقد بودند که کودکان و نوجوانان درگیر بیماری کووید -۱۹ نمیشوند یا نوع بدون علامت یا خفیف آن را تجربه میکنند، اما با گذشت زمان و انجام مطالعات لازم در این زمینه مشخص شد که کودکان و نوجوانان نیز ممکن است نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را تجربه کنند، در بیمارستان بستری شوند و حتی جان خود را بر اثر این بیماری از دست بدهند.
بنابراین شرکتهای مختلف تولید کننده واکسن میزان تأثیرگذاری واکسنهای کرونا بر کودکان و نوجوانان را مورد ارزیابی قرار دادند و بعضی از آنها مجوز استفاده اضطراری را دریافت کردند. واکسیناسیون افراد بین ۱۲ تا ۱۵ سال در انگلستان از ۲۰ سپتامبر آغاز شده است و در بیش از ۳۵۰۰ مدرسه نیز فرآیند واکسیناسیون انجام میشود.
به نظر میرسد که بیشتر افراد تنها یک دز واکسن فایزر را دریافت میکنند، اما برخی از افراد که بیشتر از دیگران در معرض ابتلاء به بیماری کووید -۱۹ قرار دارند باید دو دز از این واکسن را تزریق کنند. تا کنون یک میلیون نفر از نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۵ ساله واکسیناسیون شدهاند و ایمنی لازم در برابر ویروس کرونا را کسب کردهاند. والدین باید فرزندان خود را تشویق کنند واکسن کرونا را دریافت کنند تا میزان شیوع بیماری کووید -۱۹ کاهش پیدا کند.
نظر شما