حضوری شدن دانشگاه های علمی کاربردی از ۱۵ آبان/ ۱۵ درصد آموزش ها برای همیشه مجازی می ماند

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از حضوری شدن کلاس های درس دانشگاه های علمی کاربردی سراسر کشور از روز شنبه ۱۵ آبان ماه خبر داد.

به گزارش ایمنا، "محمدحسین امید" عصر امروز گفت: امسال برنامه راهبردی دوم دانشگاه به تصویب هیئت امنا رسیده و اجرای آن آغاز شده و این برنامه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ است.

وی از تدوین سند آمایش مهارتی برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و اظهار کرد: به زودی از این سند رونمایی خواهد شد، همچنین اولین دانشنامه مهارتی کشور آماده و رونمایی رسمی آن در دو هفته آینده انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه اعزام دانشجویان علمی کاربردی به خارج از کشور از دو سال قبل باید آغاز می‌شد که شیوع کرونا اجرای آن را به تعویق انداخت، تصریح کرد: اولین دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی برای گذراندن کارورزی خود به یکی از دانشگاه‌های آلمان اعزام شد.

وی برگزاری جشن نودانشجویان و دانش آموختگان در استان کرمان بعد از دو سال را اقدامی امیدبخش دانست و اظهار کرد: در دو سال گذشته به دلیل شیوع کووید ۱۹ جشن‌ها و مراسم ما به صورت مجازی برگزار می‌شد و امروز استان کرمان این دو جشن را به صورت حضوری در محیط کار برگزار کرد.

امید از حضوری شدن کلاس‌های درس دانشگاه‌های علمی کاربردی سراسر کشور از روز شنبه ۱۵ آبان ماه جاری خبر داد و گفت: آمار دقیقی از تعداد دانشجویان واکسینه شده نداریم اما همه مدرسین این دانشگاه همراه با هیئت علمی‌های سایر دانشگاه‌ها مجاز به تزریق واکسن بودند و اغلب آنها واکسن زدند و همچنین بیشتر کارکنان ما نیز واکسینه شده‌اند.

وی ادامه داد: دانشجویان ما به لحاظ شغلی و سنی از قبل شهریورماه در اولویت واکسن قرار داشتند و از حدود ۱۰ روز پیش به همه دانشجویان اعلام کردیم که کلاس‌ها در نیمه آبان ماه به صورت حضوری برگزار می‌شود و فرصت دادیم تا واکسن خود را دریافت کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: کارکنان دانشگاه‌های علمی کاربردی برای حضور در محل کار باید کارت واکسن خود را ارائه دهند یا هر سه روز یک بار تست تشخیصی کرونا( PCR) مبنی بر عدم ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ را ارائه دهند.

وی گفت: حدود ۶۰۰ مرکز علمی کاربردی در سطح کشور داریم که در آنها ۷۰۰ رشته مهارتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در قالب ۵۱۰۰ کد رشته محل در سال تحصیلی در دانشگاه‌های ما در حال ارائه هستند.

امید ادامه داد: ۸۰۰ کد رشته محل جدید در سال جدید داشتیم و ۲۷۳ کد رشته محل نیز حذف شده و امسال تعدادی از رشته‌های ما اصلاً متقاضی نداشتند که سال آینده آن رشته‌ها به غیر رشته‌های نیروی انتظامی حذف می‌شوند.

او تعداد دانشجویان علمی کاربردی در کشور را ۲۲۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: در استان کرمان حدود ۷۰۰۰ نفر در دانشگاه‌های علمی کاربردی در حال تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از پذیرفته شدن ۱۰۹ هزار نفر در دانشگاه علمی کاربردی در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد آنها انتخاب رشته نکرده‌اند.

وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی زیرساخت‌های خود در حوزه IT را تکمیل کرده و ۱۰۹ هزار کلاس در اسفند ۹۸ (در روزهای ابتدایی شیوع کرونا) به صورت مجازی برگزار کرد و ما این ظرفیت ایجاد شده را از دست نمی‌دهیم و آموزش درس‌های عمومی و بخشی از درس‌های نظری به صورت مجازی ادامه پیدا خواهد کرد.

امید به تبیین محاسن و معایب آموزش مجازی پرداخت و افزود: این ظرفیت ایجاد شده را حفظ خواهیم کرد، ضمن آنکه فضای مجازی به عدالت آموزشی و همچنین در کاهش هزینه‌های دانشگاه‌ها کمک می‌کند.

وی در ادامه اظهار کرد: راهکارهایی در دنیا پیش بینی و اجرایی شده و با توجه به اینکه ۱۵ درصد آموزش‌های ما مجازی می‌شود و چون تعداد آنها کم است لذا اگر پهنای مناسب باشد امکان تضمین سلامت امتحانات وجود دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با انتقاد از اینکه در ۲۰ ماه گذشته فقط بخش آموزشی به صورت دائم تعطیل بوده، اظهار کرد: ممکن است در کوتاه مدت برخی آموزش‌ها مجازی و امتحان آنها حضوری باشد اما از نیمه آبان ماه برگزاری کلاس‌های درس ۱۰۰ درصدی حضوری است.

منبع: ایسنا

کد خبر 531610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.