به گزارش ایمنا، حسین ذوالفقاری با اشاره به اینکه باید روند کنترل بیماری در کشور با حساسیت و دقت بالا استمرار یابد، اظهار کرد: غفلت از رعایت پروتکلهای بهداشتی و بی توجهی به محدودیتهای اعمال شده میتواند زمینه گسترش بیماری را در کشور فراهم سازد.
وی با اشاره به اینکه همه محدودیتها از جمله محدودیتهای طرح شبانه که از ساعت ۱۰ شب تا سه صبح اعمال میشود همگی با هدف کنترل زنجیره بیماری است، افزود: باید تا روند کامل واکسیناسیون در کشور، با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی اجازه شیوع بیشتر بیماری را در کشور ندهیم.
رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه ناجا باید اطلاع رسانیهای مستمر و مناسب در خصوص محدودیتهای شبانه داشته باشد؛ گفت: واقعیت امر این است که با تداوم محدودیتها و مقررات، نوعی عادی انگاری و بی تفاوتی در میان مردم نسبت به طرح مورد نظر ایجاد میشود باید با اطلاع رسانی و اقدام رسانهای مانع از این عادی انگاری در جامعه نسبت به محدودیتهای کرونایی شویم.
وی با اشاره به موضوع مهم بازگشایی مدارس و دانشگاهها، گفت: در خصوص ضرورت باز شدن مدارس بنا به دلایل مختلف آموزشی، اجتماعی جای تردید و ابهام وجود ندارد؛ همگان بر ضرورت و اهمیت آموزش حضوری اذعان و اتفاق نظر دارند و برای همین تلاش بر این است که با کاهش بیماری در کشور و افزایش روند واکسیناسیون، مدارس در کشور بازگشایی شود.
ذوالفقاری تصریح کرد: پیشنهاد بازگشایی مدارس همراه با الزامات و شرایط خاص اش به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه میشود.
وی در خصوص بازگشایی دانشگاهها نیز اظهار کرد: دانشگاهها با توجه به محیط خوابگاه و مکان غذا خوری وضعیتی متفاوتتر از مدارس دارند و در این خصوص مقرر شد که وزارت علوم برنامه جامع و کامل اش را در خصوص بازگشایی دانشگاهها ارائه دهد و تصمیمات لازم با نظر ستاد ملی کرونا گرفته میشود.
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: روند واکسیناسیون در کشور در حال انجام است و امیدواریم با افزایش سرعت در این امر، بتوانیم گروههای پرخطر بیشتری را واکسینه کنیم و اجازه شیوع بیماری را در کشور ندهیم.
نظر شما