به گزارش ایمنا، محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اظهار کرد: هسته بعضی از میوهها حاوی اسید هیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.
به گفته وی هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک است. بیشترین مقدار اسید هیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسید هیدروسیانیک بیشتر در هستههای آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلیگرم در هر لیتر خون است.
مطابق با دادههای سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی در روز میتوان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما