به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اطلاعات منتشر شده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان میدهد که کودکان به ندرت نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن را تجربه میکنند. در صورتی که کودکی علائم این بیماری را تجربه کند باید پروتکلهای اعلام شده را رعایت کند همچنین لازم است والدین کودکان خود را تشویق کنند از ماسک استفاده کنند.
گروهی از پژوهشگران به منظور بررسی میزان انتقال ویروس کرونا از طریق کودکان مطالعه جدیدی انجام دادند. آنها برای نیل بدین هدف ۱۹۲ کودک که در معرض بیماری قرار داشتند یا علائم آن را تجربه کرده بودند را مورد ارزیابی قرار دادند، تست کرونای ۴۹ نفر از این کودکان مثبت اعلام شد و مشخص شد که بار ویروسی زیادی در مجاری تنفسی آنها وجود دارد. نتایج بررسیها نشان میدهد که تنها نیمی از کودکان مبتلا به بیماری کووید -۱۹ تب داشتند.
به گفته محققان اگر چه کودکان کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید -۱۹ قرار دارند اما پس از آلوده شدن به ویروس کرونا بار ویروسی بیشتری نسبت به بزرگسالان در مجاری تنفسی آنها وجود خواهد داشت. از آنجایی که کودکان منبع احتمالی شیوع ویروس کرونا در نظر گرفته شدهاند مقامات دولتی باید در مورد بازگشایی مدارس به این موضوع توجه کنند. تا کنون هیچ واکسن کرونایی برای کودکان هندی در دسترس قرار نگرفته است. شرکت سازنده واکسن کواکسین در حال بررسی تأثیر این واکسن بر کودکان است علاوه بر این، ایالات متحده آمریکا مجوز استفاده از واکسن فایزر برای کودکان ۱۲ تا ۱۵ سال را در اوایل ماه جاری صادر کرد.
نظر شما