به گزارش ایمنا، این مراسم از ۱۲ تا ۲۴ اوت (۲۱ مرداد تا ۲ شهریور) سال آینده و در فاصله زمانی بین بازیهای المپیک و پارالمپیک برگزار میشود و هدف از آن ایجاد محیطی پر شور و نشاط برای ورود به بازیهای پارالمپیک است.
از روز ۱۲ اوت، ۴۷ مشعل در ۴۷ استان ژاپن روشن میشود و این مشعلها به تدریج به یکدیگر میپیوندند تا در نهایت روز ۲۰ اوت مشعل اصلی پارالمپیک را روشن کنند.
مدیریت این مراسم بر عهده شهرداریهای ژاپن در استانهای شیزوکا، کوبه، سایتاما و توکیو است و از میان افرادی که در فوریه سال ۲۰۲۰ برای شرکت در این برنامه انتخاب شده اند، در نهایت هزار نفر در گروههای سه نفره این مشعلها را حمل خواهند کرد.
مشعل بازیهای پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ به شکلی طراحی شده است تا احساسات مردم نسبت به جنبش پارالمپیک را به تصویر بکشد. بدنه این مشعل با استفاده از ترکیب سنت و تکنولوژی مدرن و الهام گرفته از شکوفههای گیلاس، نمادی سنتی از کشور ژاپن، طراحی شده؛ نمادی که در ساخت عروسکهای توکیو ۲۰۲۰ نیز به چشم میخورد.
مشعل بازیها دارای طرحی است یکپارچه که نمایانگر سنت و در عین حال تکنولوژی به روز ژاپن است و روح بازسازی و توجه به پایداری را به تصویر میکشد.
این مشعل با استفاده از ضایعات آلومینیومی به کار برده شده برای ساخت خانههای موقت در جریان زلزله مهیب شرق ژاپن ساخته شده است؛ ضایعاتی که شاهد بازسازی زندگیهای از هم گسیخته مردم ژاپن بوده و اکنون به نمادی برای صلح تبدیل شده اند.
طراحی قسمت بالای مشعل نشان دهنده شکل شعلههای آتش است. شعلههای برافروخته از هر ۵ گلبرگ در مرکز مشعل به هم میپیوندند و درخشندگی چشم نوازی را به نمایش میگذارند.
مراسم حمل مشعل بازیهای پارالمپیک فرصت خوبی برای تعامل میان جامعه و مردم با گرایشات و توانمندیهای مختلف با هدف ارج نهادن به مفهوم وحدت در عین کثرت است.
منبع: ایسنا
نظر شما