کدام میوه‌ها مناسب پاکسازی بدن در روزهای کرونایی است؟

مصرف برخی از میوه‌ها در طول روز کمک زیادی به پاکسازی و تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد کرد.

‌به گزارش ایمنا، تمام متخصصان تغذیه و رژیم درمانی برای حفظ سلامت و ارتقای سیستم ایمنی بدن مصرف میوه‌ها را در طول روز امری لازم و ضروری می‌دانند. میوه‌ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی از ویتامین‌های سالم هستند که مصرف آن‌ها هر چند به مقدار اندک در طول روز توصیه می‌شود. در ادامه به معرفی میوه‌هایی پرداخته‌ایم که مصرف آن‌ها در روزهای کرونایی باعث پاکسازی بدن می‌شود.

پاکسازی کبد و مثانه با انجیر

انجیر میوه‌ای مغذی با خواص پاک کنندگی است که از تولید سم در ادرار جلوگیری کرده و کبد و مثانه را پاکسازی می‌کند. مصرف خشک این میوه باعث تقویت ذهن و ایجاد آرامش در افراد می‌شود، اما زیاده روی در مصرف آن باعث تحریک آلرژی یا حساسیت خواهد شد.

تقویت سیستم ایمنی بدن با زغال اخته

زغال اخته یک میوه ضد باکتری است و باکتری‌ها و ویروس‌های مضری که در مجاری ادرار معلق می‌مانند را از بین می‌برد. مصرف زغال اخته باعث تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

سم‌زدایی کبد با گریپ فروت

گریپ فروت، میوه‌ای شبیه به پرتقال، اما درشت‌تر از آن است و به رنگ‌های سفید، صورتی و قرمز وجود دارد. این میوه، سم زدای طبیعی روده، معده و کبد است. فیبر و عصاره سرشار از مواد مغذی آن یک سم زدای قوی بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

پیشگیری از عفونت مجاری ادرار با بلوبری

بلوبری میوه‌ای به رنگ آبی است که با حبس باکتری‌ها در مجاری ادرار، مانند آنتی بیوتیک عمل کرده و از بروز عفونت جلوگیری خواهد کرد.

دفع سموم بدن با مصرف هندوانه

هندوانه یکی از میوه‌های شگفت انگیز است که خواص درمانی زیادی دارد و به علت اینکه سرشار از آب است باعث تسکین دردهای عضلانی خواهد شد. در واقع هندوانه یک میوه تابستانی است که مصرف آن به دفع سموم بدن کمک می‌کند. این میوه حاوی مقداری سیترولین است که مانند یک فیلتر برای پاکسازی بدن عمل می‌کند.

کاهش چربی بدن با لیمو ترش

لیموترش به علت ویتامین C فراوانی که دارد باعث تنظیم خواب افراد، تنظیم ساعت بیولوژیک بدن، کاهش هورمون‌های استرس و کاهش سلول‌های چربی در بدن خواهد شد. برخی از افراد به جای سس سفید از آب لیموترش در کنار سالاد استفاده می‌کنند که عاملی مهم در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود.

خیار

برخی از افراد برای حفظ سلامت پوست خود از خیار به عنوان ماسک صورت استفاده می‌کنند، اما باید بدانید که این میوه نه تنها برای مراقبت‌های پوستی حائز اهمیت است، بلکه اضافه کردن چند تکه از آن به آب آشامیدنی آب رسانی فوق العاده‌ای برای شما به همراه خواهد داشت.

سم‌زدایی طبیعی بدن با پاپایا

پاپایا یکی از مهم‌ترین میوه‌های استوایی و بومی مناطق حاره‌ای آمریکا و مکزیک بوده که در کشورهای هند، آفریقای جنوبی، سریلانکا و فیلیپین رشد می‌کند، این میوه به طور طبیعی از بدن سم زدایی کرده و باعث افزایش انرژی و سلامت دستگاه گوارش خواهد شد.

افزایش شادی و نشاط با مصرف روزانه کیوی

کیوی یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌هایی است که طرفداران زیادی دارد؛ ویتامین C موجود در کیوی باعث پاکسازی عمیق بدن شده و مصرف آن در طول روز باعث افزایش شادی و نشاط به خصوص در اوایل صبح خواهد شد.

آووکادو

آووکادو یک میوه با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتاً بزرگ است که در ۱۵ سال گذشته به عنوان یک میوه محبوب در دنیا شناخته شده است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و رگ‌های خونی را باز می‌کند، همچنین مصرف آن سموم تخریب کننده شریان‌ها را از بین می‌برد.

پاکسازی دستگاه گوارش با مصرف سیب

سیب یکی دیگر ازمیوه‌های خوشمزه و سالم است که در چهار فصل سال وجود دارد و به علت اینکه سرشار از ماده‌ای به نام پکتین است، باعث کاهش سموم در بدن شده و دستگاه گوارش را پاکسازی خواهد کرد.

درمان کم خونی با انار

انار میوه‌ای خوشمزه است که منبع غنی از آنتی اکسیدان بوده و مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش تمرکز خواهد شد. اگر دچار کم خونی هستید حتماً از انار یا آب انار در طول روز استفاده کنید.

کاهش وزن با توت فرنگی

مصرف توت فرنگی به دفع سموم بدن کمک کرده و به علت خواص ادرار آوری که دارد باعث کاهش وزن در افراد خواهد شد. توت فرنگی حاوی پروتئین، ویتامین C، منگنز، فولات، منیزیوم و ویتامین K است.

آناناس

آناناس یکی از میوه‌های گرمسیری است که حاوی مقداری بروملین بوده و با داشتن آنزیم هاضمه باعث پاکسازی روده‌ها و تقویت دستگاه گوارش خواهد شد.

گوجه بری

بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، گوجه به علت داشتن مقدار زیادی ویتامین C به از بین بردن ضایعات بدن کمک کرده و بتاکاروتن موجود در آن عملکرد کبد را بهبود می‌بخشد. مصرف این میوه فواید بیشتری نسبت به پرتقال دارد، این میوه به روش‌های مختلف یعنی به صورت خام یا به‌عنوان یکی از مواد لازم برای تهیه انواع غذا، سس یا نوشیدنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کد خبر 444365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.