به گزارش ایمنا، عباس کبریایی زاده به جایگاه صنعت مکمل در کشور اشاره کرد و گفت: صنعت مکمل در کشور تقریباً از سال ۱۳۸۹ مورد توجه قرار گرفت و امروز به عنوان یک صنعت ویژه از آن یاد میشود که دستاوردهای مهمی به همراه داشته است.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۷۰ شرکت تولید مکمل در کشور، افزود: این شرکتها در زمینه تولید انواع مکملهای رژیمی غذایی نوزادان، اطفال، زنان، بیماران خاص، سالمندان فعالیت دارند.
کبریایی زاده با اعلام اینکه تا ۱۰ سال قبل بیش از ۸۰ درصد مکملهای مصرفی در کشور وارداتی بودند، گفت: امروز بیش از ۸۵ درصد نیازهای کشور در داخل تولید میشود.
وی در ادامه به وضعیت مکملهای مصرفی در کشور اشاره کرد و افزود: به رغم اینکه چندین شرکت داخلی در زمینه تولید مکملهای ورزشی فعال هستند، اما همچنان نمیتوانیم در زمینه سلامت زنجیره مکملهای ورزشی اطمینان داشته باشیم.
کبریایی زاده با انتقاد از آشفتگی در سیاستهای ارزی برای شرکتهای تولید مکمل در کشور، گفت: اگرچه ارز نیمایی برای این شرکتها در نظر گرفته شده است، اما متأسفانه در زنجیره تأمین ارز قرار ندارند.
به گزارش مهر، وی در ارتباط با قیمت گذاری مکملها در کشور، افزود: سندیکا مرجع قیمت گذاری نیست و فقط کار کارشناسی انجام میدهد که البته بالای ۹۵ درصد قیمتها مورد توافق طرفین است.
نظر شما