به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مریم حضرتی با اشاره به برنامه ششم توسعه، تحقق رویکرد سلامت جامعنگر و ارتقای کیفیت زندگی مردم گفت: با توجه به ضرورت آموزش به بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن بستری در بیمارستان و پیگیری وضعیت آنها پس از ترخیص، به منظور کاهش تعداد موارد بستری مجدد و مراجعات به اورژانس و همچنین، افزایش رضایتمندی بیماران و خانوادههایشان، این معاونت درصدد است تا با فعال کردن واحد پیگیری در بیمارستانهای کشور، دسترسی به اهداف فوقالذکر را تسهیل کند.
وی افزود: این برنامه یکی از راهبردهای کلیدی برای پرستاران و سایر ارائه دهندگان خدمات مراقبتی به منظور تداوم مراقبت از بیمار به ویژه در دوره انتقال از بیمارستان به منزل، تلقی میشود.
معاون پرستاری وزیر بهداشت در خصوص گروه هدف طرح پرستار پیگیر گفت: در فاز اول، گروه هدف طرح شامل، تمامی بیماران ترخیص شده مبتلا به بیماریهای نارسایی مزمن قلبی، نارسایی مزمن انسدادی ریه، بیماران مبتلا به سکته قلبی است.
حضرتی ادامه داد: این طرح در بیمارستانهای منتخب دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی و شیراز به صورت پایلوت اجرا میشود.
وی تصریح کرد: طرح پرستار پیگیر، یک طرح مقطعی است که در آن بیماران به صورت مستمر و در یک بازه زمانی ۶ تا ۱۲ ماهه در بیمارستانهای منتخب تحت مشاوره و پیگیری تلفنی قرار خواهند گرفت و در صورت موفق بودن اجرای پایلوت آن، در کل کشور نیز اجرایی میشود.
نظر شما