به گزارش خبرنگار ایمنا، البته پخش سریال سرباز به کارگردانی هادی مقدم دوست و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی در ماه رمضان و در بهترین ساعت این ماه را میتوان یک گل به خودی یا یک گاف اساسی به شمار آورد. مجموعهای که در طول ۵۰ قسمت نتوانست مخاطبان را با خود همراه سازد و رضایت آنها را جلب کند.
بعد از اتمام سریال سرباز، شبکه ۳ فوراً مجموعه طنز "آخر خط" به کارگردانی علی مسعودی را جایگزین آن کرد تا مخاطبان از دست رفتهاش را بار دیگر بازیابد. این سریال از جمعه ۳۰ خرداد ماه روی آنتن رفت و قرار است پخش آن تا آخر تیرماه در ۲۸ قسمت به طول انجامد. آخر خط، هرشب ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه سوم سیما روی آنتن میرود.
آنچه باید از آخرخط بدانید
آخر خط به نویسندگی و کارگردانی علی مسعودی و تهیه کنندگی مجید میرزاخان، روایتگر داستان دو پسرخاله به نامهای سیامک و فرامرز است. سیامک، مادرش را در کودکی از دست داده و از همان زمان با خاله و خانوادهاش زندگی میکند. یکی از این دو پسرخاله فوق لیسانس الکترونیک و دیگری لیسانس مدیریت دارد. فرامرز و سیامک مدام برای خانواده دردسر درست میکنند و در آخرین اقدامشان تصمیم میگیرند تا شاخ اینستاگرام شوند و از فضای مجازی پول دربیاورند. اتفاقاً شاخ میشوند، اما به دلیل تبلیغ سایت شرط بندی، دستگیر شده و به زندان میافتند و بعد از آن تصمیم به مهاجرت میگیرند.
در این مجموعه بازیگرانی همچون شهین تسلیمی، محمدرضا هدایتی، امیر نوری، کمند امیرسلیمانی، اشکان اشتیاق، رضا ایرانشهر، داریوش سلیمی، علی صبوری، بیژن پیشدادی، سیدرضا حسینی، مجید شهریاری، فاطمه امینی، مهسا باقری، غزال وکیلی، محمد امین سلیمی راد، مهران رجبی، محمد برسوزیان و فریده سپاه منصور ایفای نقش کردهاند.
تصویربرداری آخر خط، اول آبان ماه سال ۹۸ آغاز و اواخر دی ماه به پایان رسید. عل مسعودی سالها است که در تلویزیون فعالیت دارد و پیش از این نگارش آثاری همچون "ساعت خوش"، "کوچه اقاقیا"، "ارث بابام"، "سه دنگ، سه دنگ" و "قرارگاه مسکونی" را بر عهده داشته است. آخر خط اولین تجربه کارگردانی مسعودی است و حالا باید کمی صبر کرد و با پخش قسمتهای بیشتری از این مجموعه دید آیا او میتواند در عرصه کارگردانی هم همچون نویسندگی موفق و فعال باشد؟
علی (علیرضا) مسعودی کیست؟
علی مسعودی که بیشتر به علی مشهدی شناخته میشود، فعالیت حرفهای خود در عرصه هنر را با نویسندگی تعدادی از آیتمهای برنامه طنز "ساعت خوش" آغاز کرد. اما نویسندگی را به طور مستمر از سال ۸۴ و با نوشتن سریال "آشتی کنان" ادامه داد. این نویسنده به بهانه حضور در قسمتهای مختلف برنامه "خندوانه" و اجرای استندآپ کمدی که برگرفته از زندگی واقعی خودش بود در میان عموم مردم شناخته شد.
بعد از خندوانه بود که مسعودی فعالیتش را در عرصه بازیگری نیز آغاز نمود و در مجموعههای "سفر در خانه"، "تنهایی لیلا"، "لیسانسهها" و فیلمهای سینمایی "شکلاتی"، "اکسیدان"، "ثبت با سند برابر است" و "ناردون" ایفای نقش کرد. او مجریگری را نیز با برنامه "خونه مونی" در شبکه نسیم تجربه کرد. حالا با سریال آخر خط، قدم به ورطه کارگردانی گذاشته و شانس خود را در این زمینه امتحان کرده است.
با اینکه تنها چند قسمت از سریال آخر خط پخش شده است، اما این کارگردان به تازگی نگارش مجموعهای دیگر با نام موقت "نوروز رنگی" را با مضمونی کمدی برای پخش در نوروز سال ۱۴۰۰ آغاز نموده است. این مجموعه در فضای روزهای پایانی اسفند ماه یکی از سالهای دهه ۶۰ میگذرد که هم اکنون نیمی از آن نوشته شده و با فراهم شدن شرایط، وارد پیش تولید خواهد شد.
علی صبوری در آخر خط
بزرگترین حاشیه مجوعه آخر خط، حضور علی صبوری به عنوان یکی از بازیگران اصلی این سریال است. صبوری از سال ۹۵ تنها با ۳۲ دنبال کننده فعالیت در فضای اینستاگرام را آغاز کرد و ویدئویی طنز و انتقادی در مورد برگزار نشدن کنسرت در مشهد منتشر ساخت. این ویدئو بازخورد زیادی داشت و باعث شد تا صبوری به فعالیت خود در فضای مجازی ادامه دهد. او در حالی که یکی از چهرههای کمدی اینستاگرام بود، در سال ۹۶ به عنوان استندآپ کمدین، وارد مسابقه "خنداننده شو" شبکه نسیم شد و در نهایت به عنوان برنده این مسابقه انتخاب شد. همین برنامه شهرت زیادی برای صبوری به ارمغان آورد و دنبال کنندههای او در اینستاگرام خیلی زود به یک میلیون نفر رسید. در ادامه با ساخت کلیپهای طنز با ایدههای جدید در کنار پذیرفتن اسپانسر و تبلیغات، توانست درآمد زیادی کسب کند.
آخر خط، اولین تجربه بازیگری صبوری در جلوی دوربین تلویزیون است. او که حالا در اینستاگرام نزدیک به سه میلیون دنبال کننده دارد، چندی پیش درباره تفاوت رسانه ملی و فضای مجازی گفته بود: "صدا و سیما کپی میکند، به همین دلیل فضای مجازی و اینستاگرام، رسانه قویتری از تلویزیون است. ما مجبوریم در کلیپهای یک دقیقهای مردم را بخندونیم، اما تلویزیون این شکل نیست. من و اطرافیانم، هیچکس تلویزیون نگاه نمیکند، کسانی که نگاه میکنند اقلیتاند"! تنها چند ماه بعد از این اظهار نظر بود که صبوری سر از تلویزیون درآورد.
این اولین بار نیست که افراد مشهور در فضای مجازی، بازیگری را تجربه میکنند. پیش از این سهیل مستجابیان در فیلم سینمایی "بی حسی موضعی" به کارگردانی حسین مهکام جلوی دوربین رفته بود و "دانیال خیری خواه" نیز قرار است در فیلم سینمایی شب، دیوار، داخلی به کارگردانی وحید جلیلوند بازیگری را تجربه کند.
فاطمه امینی که با صداپیشگی عروسک مل مل بسیار شناخته شده و محبوب است نیز، برای اولین بار به عنوان بازیگر در سریال آخر خط جلوی دوربین رفته است.
نظر شما