به گزارش خبرنگار ایمنا، با پیشرفت فناوری، شرکتهای دانشبنیان محصولاتی را در زمینه ورزش تولید کردهاند که باعث پیشرفت ورزشکاران، آسودگی خاطر آنها در انجام تمرینات و بازتوانی سریعتر عضلات خواهد شد. از جمله این پیشرفتها میتوان به نوآوری در ارائه خدمات ورزشی به صورت مجازی اشاره کرد. پیشبینیهای زیادی که نشان از پیشرفت فناوری در زمینههای ورزشی است، باعث شده بسیاری از شرکتها و برندهایی که در زمینههای دیگر فعالیت میکنند، علاقهمند شوند تا در حوزههای ورزشی سرمایهگذاری کنند، یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به نام "سی پل"، محصولی فناورانه در حوزه ورزش با نام تجاری "تمرینت" در دسترس عموم قرار داده که امکان بازگشایی باشگاههای ورزشی را به صورت مجازی فراهم کرده است. در این زمینه با آریان ستوده مهر، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفتوگویی انجام دادهایم که در ادامه میخوانید:
سامانه تمرینت چیست؟
سامانه تمرینت، فرصت بینظیری برای مربیان و باشگاههای ورزشی ایجاد کرده است تا بتوانند در خانه بمانند، تمرینات خود را در محیطی امن برای ورزشکاران ارائه کنند و کسب درآمد کنند. موضوع قابل توجه اینکه این سامانه در شرایط غیر بحرانی نیز موجب افزایش درآمد قابل ملاحظه باشگاههای ورزشی خواهد شد.
آیا سامانه تمرینت منطبق با استانداردهای ورزشی اعمال شده است؟
به گفته دکتر بابایی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی، مطالعات گسترده دانشگاهی در این سامانه ورزشی صورت پذیرفته و نتایج تحقیقات به صورت عملی پیادهسازی شده و سعی حداکثری جهت انطباق با استانداردهای ورزشی اعمال شده است تا آسیبپذیری ورزشکاران در این سامانه به حداقل برسد. رضا ترکمان احمدی، مدیر فنی پروژه نیز تمرینت را آغازی برای تحول گسترده صنعت ورزش در فضای مجازی ترسیم کرده است. او فناوریهای بکار گرفته شده در این سامانه را منحصر به فرد دانسته و ارزش بازار این صنعت را در جهان بالغ بر چندین میلیون دلار دانسته است.
هدف سامانه تمرینت چیست؟
این سامانه و همینطور اپلیکیشن "ستاو" با هدف بهبود ارتباط مربیان و ورزشکاران به منظور استفاده از برنامههای تمرینی، ارزیابیهای تخصصی در سطح دانشگاهها و تحقق کمپین دانشجویی "در خانه میمانیم و ورزش میکنیم" برای توسعه فعالیت بدنی و تحرک در منزل طراحی و راه اندازی شده است؛ استاندارد بودن محتوای ارائه شده در این سامانه از مزایای آن است و این سامانه میتواند تحولی در سبک زندگی عمومی مردم در عصر صنعتی داشته باشد.
نرم افزار تمرینت چه کمکی به مقابله با شیوع کرونا میکند؟
این اپلیکیشن به منظور ایجاد نشاط و پویایی از طریق توسعه فعالیت بدنی و انجام حرکات مفرح ورزشی در بین دانشجویان، اساتید و تمامی اقشار فرهیخته آموزش عالی طراحی شده است. در شرایطی که دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تعطیل است و افراد زمان بیشتری را در منزل میگذرانند و رفتن به محیط بیرون و استفاده از فضاها و اماکن ورزشی توصیه نمیشود، خود مراقبتی، داشتن سبک زندگی سالم و انجام فعالیت بدنی در خانه، میتواند راهبردی اساسی در مواجهه با وضعیت کنونی باشد. همچنین ورزش در خانه میتواند علاوه بر تقویت جسم و بالا بردن قدرت دفاعی بدن تا حدودی بر روحیه و صبوری دانشجویان برای ماندن در خانه و ایجاد انگیزه در آنها برای مقابله با بیماری کرونا کمک کند.
آیا نرم افزار ستاو با نرمافزار تمرینت متفاوت است؟
اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان هم راستا با سیاستهای پیشگیرانه برای اجرای طرح پویش در خانه میمانیم و ورزش میکنیم، ضمن بررسی ظرفیتهای موجود در دانشگاههای کشور برای ایجاد پویایی، تحرک و ارتقای سلامت جسمانی دانشگاهیان از طریق ورزش و فعالیت بدنی اقدام به راهاندازی و به روزرسانی سایت "ستاو" کرده است. هدف از راهاندازی این سایت، ارائه خدمات آموزشی و ورزشی به دانشگاهیان از طریق انجام فعالیتها و تمرینات ورزشی به وسیله اشتراک گذاری این سامانه در فضای مجازی است تا در این شرایط خاص و بحرانی بتواند کمکی به بهبود سلامت و ارتقای سطح ورزشی دانشجویان و اساتید کند؛ نرمافزار ستاو برگرفته از نرمافزار جامع تمرینت است که به منظور ارائه خدمات به قشر دانشگاهی تحت عنوان ستاو، در اختیار وزارت علوم و دانشگاهها قرار گرفته است.
نظر شما