تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه جهانی استارت‌آپ‌های گردشگری غذا

شیوع ویروس کرونا موجب شد تا مهلت ارسال آثار برای نخستین مسابقه جهانی استارت‌آپ‌های گردشگری غذا که قرار بود تا تاریخ ۵ مارس ۲۰۲۰ باشد، تا ۳۰ می سال ۲۰۲۰ تمدید شود.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کننده این رقابت‌ها که قرار است در اسپانیا برگزار شود، باید نوآوری و خلاقیت، تأثیر بالقوه و مقیاس پذیری، مدل کسب‌وکار معتبر یا آزمایش‌شده، تیم مناسب و متعهد، آمادگی مشارکت، گردشگری پایدار در ارزش‌گذاری و ویژگی فناورانه و دیجیتال را مدنظر داشته باشند تا بتوانند به مراحل بعدی آن راه پیدا کنند.

با توجه به تمدید تاریخ ارسال آثار، حالا شرکت‌کننده ها می‌توانند تا تاریخ ۳۰ می سال ۲۰۲۰ برابر با ۱۰ خرداد سال ۹۹ آثار خود را از طریق این وب‌سایت آثار خود را رسال کنند.

گزینش استارت‌آپ‌های برتر و انتخاب پنج فینالیست نهایی تا تاریخ ۳۰ ژوئن انجام خواهد شد و برنده در ماه دسامبر ۲۰۲۰ اعلام می‌شود، همچنین جلسه نهایی و اعلام برنده به شکل عمومی نیز در همین ماه برگزار خواهد شد.

منبع: میراث آریا

کد خبر 418569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.