به گزارش خبرنگار ایمنا، شرکت دانشبنیان سلامت گستران برای نخستین بار در کشور توانست با استفاده از میکرو جلبک اسپیرولینا، یک نوع شیرینی فراسودمند رژیمی را تولید و به بازار عرضه کند.
امید نگینی، مدیرعامل این شرکت درباره مزایای شیرینی جدید اظهار کرد: "جلبک اسپیرولینا" دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است؛ ۷۸ درصد وزن خشک آن پروتئین بوده و حاوی مقادیر بالایی ویتامین B۱۲ و آهن است."
وی افزود: وجود میکرو جلبک اسپیرولینا در شیرینیها، باعث غنیسازی و افزایش ارزش غذایی آنها میشود.
نگینی در مورد دیگر اختراعات شرکت خود گفت: فرمولاسیون شیرینی لوز بدون قند و گلوتن غنیشده با گیاهان دارویی مناسب برای بیماران دیابتی از دیگر محصولات این شرکت است.
وی در ادامه گفت: این شرکت پس از یک دوره پنج ساله تحقیق و پژوهش، اولین کارخانه تولید شیرینیهای رژیمی را در اصفهان تأسیس کرد و تحت نظر مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اصفهان فعالیت خود را توسعه داد.
نگینی افزود: اکنون پس از یک دهه فعالیت، موفقیتهای خوبی از جمله رتبه برتر کارآفرینان جوان، رتبه برتر کشوری در جشنواره طلایهداران اقتصاد مقاومتی و منتخب کارآفرین برتر کشوری را در جشنواره رینوتکس به دست آوردهایم.
نظر شما