احسان شاه جوان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه براساس بررسیهای صورت گرفته میتوان گفت هیچ گونه نظارت کمی و کیفی روی تولید و توزیع محصولات سالم وجود ندارد، اظهار کرد: شرایط به گونهای است که هر فردی میتواند محصولات خانگی تولید کند و بدون برچسب مشخص ادعا کند، سالم است؛ به این دلیل دیوار اعتماد مردم به محصولات سالم درحال فروریختن است.
وی افزود: دیگر مشکل اساسی در خصوص این محصولات این است که هنوز متولی مشخص برای دادن مجوز، قیمتگذاری عادلانه و معین و نیز ارائه اساسنامه با چارچوب قانونی مشخص در کشور نداریم و این امر باعث آشفتگی بازار محصولات غذایی سالم شده است.
مدیر انجمن غذای سالم "زلال" ادامه داد: برای بهبود اوضاع، علاوه بر تقویت، نظارت و آموزش کافی، باید طرحهای تشویقی برای دست اندرکاران تولید و توزیع محصولات سالم غذایی در نظر گرفته شود تا این صنعت رونق گیرد.
وی افزود: از جمله طرحهای تشویقی موثر در ایجاد انگیزه و رونق بازار، میتوان به بحث تشویق و تنبیه، برگزاری نمایشگاههای ارزان یا رایگان، تبلیغات گسترده رایگان، تخفیفات، معافیتهای مالیاتی، کمکهای سازمانی و درون سازمانی و نیز کاهش بروکراسی اداری برای دادن مجوز اشاره کرد.
شاه جوان اظهار امیدواری کرد: با برطرف شدن مشکلات ، این محصولات، جایگاه واقعی خود را در بین مردم پیدا کند و تردید آنها را بهبود بخشد.
نظر شما