مجسمه‌هایی که با قدم زدن جان می‌گیرد!

در محوطه مرکز اجتماعات شهر پمبروک پاینز در فلوریدا مجسمه‌هایی احداث شده است که انرژی جنبشی را به نور تبدیل می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، از نظر بسیاری از معماران سراسر دنیا تنها جنبه زیباشناسی برای ساخت یک فضای عمومی کافی نیست، بلکه به کارگیری سیاست‌های دوستدار محیط زیست و ایجاد سازه‌های پایدار باید به عنوان بخشی ضروری از یک طراحی شهری در نظر گرفته شود.

گروهی از معماران اهل فلوریدا، به پیروی از این اصل، مجسمه‌هایی درخت مانند احداث کرده‌اند که انرژی جنبشی را به نور تبدیل می‌کند. به این صورت که زمانی که بازدیدکنندگان در زیر این مجسمه‌ها قدم می‌زنند انرژی جنبشی حاصل از گام‌های آن‌ها باعث درخشش نور از سمت مجسمه‌ها می‌شود.

چهار مجسمه فولادی درخت‌مانند میزبان ساکنان شهر پمبروک‌پاینز و گردشگرانی از سراسر دنیاست و در محوطه یکی از سالن‌های اجلاس جدید این شهر بنا شده است. سالن اجلاس جدید شهر پمبروک‌پاینز یک میدان عمومی، سالن هنرهای نمایشی با سه هزار و ۵۰۰ جایگاه برای بازدیدکنندگان، ساختمان شهرداری و یک سازمان هنری به نام "فرانک" را در برمی‌گیرد. شهر پمبروک‌پاینز، قبل از احداث این سالن، هیچ مکانی برای برگزاری جلسات و رویدادهای مهم نداشت.

بازدیدکنندگان با قدم زدن در اطراف مجسمه‌های جنبشی حس بودن در جنگل‌های وسیع نیمه‌گرمسیری را تجربه می‌کنند چرا که این مجسمه‌ها ستون‌هایی بلند با بشقاب‌هایی پهن هستند که همانند درختان بزرگ گرمسیری سایه‌ای فراخ بر سر عابران می‌گسترانند.

معماران در ساخت مجسمه‌های جنبشی از فولاد ضدزنگ استفاده کردند تا از پایداری و دوام این سازه‌ها در مقابل وزش شدید باد و آب شور در شهر ساحلی پمبروک‌پاینز مطمئن شوند. علاوه‌براین از یک رنگ زرد بسیار با کیفیت برای رنگ‌آمیزی درخت‌های فلزی استفاده شد.

در فضاهای اطراف مجسمه‌ها نیز باغ‌هایی تعبیه شده است که آب باران را در خود جمع‌آوری و از رسیدن آن به مرکز خودداری می‌کند. پایداری زیست‌محیطی و اقتصادی هدف اصلی ساخت چهار مجسمه درخت‌مانند بود.

کد خبر 389917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.