به گزارش ایمنا، رژیمهای غذایی غنی از چربی، احتمال انسداد شریانها، افزایش کلسترول، فشار خون بالا و مشکلات گردش خون را به همراه دارد. در ادامه شما را با غذاهایی برای جلوگیری از گرفتگی عروق آشنا میکنیم:
آووکادو: خواص مشابه روغن زیتون را دارد و اسیدهای چرب ضروری آن از اکسیداسیون چربی جلوگیری میکند. همچنین مصرف آووکادو باعث کاهش کلسترول بد شده و به شما احساس سیری طولانی مدت میدهد.
جو: یکی از گزینههای غذایی است که نباید از وعده صبحانه حذف شود. مصرف جو به شما احساس انرژی و سیری طولانی مدت میدهد و مانع ایجاد کلسترول در دیوارههای شریانی میشود.
بروکلی: این سبزی تیره رنگ، حاوی ویتامین k است که منجر به حفظ سلامت شریانها میشود.
ماهیهای چرب: ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی ساردین و قزل آلا از جمله گزینههای سرشار از امگا ۳ است که منجر به کاهش فشار خون میشود. به منظور جلوگیری از گرفتگی عروق، مصرف سه بار در هفته این نوع ماهیها توصیه میشود.
بادمجان: این سبزی تیره رنگ، سبب پاککردن شریانها و کاهش کلسترول میشود؛ بادمجان حاوی فیبرهای محلول برای حفظ سلامت قلب است.
زردچوبه: این ادویه زردرنگ، یک غذای ضد التهابی است که از آسیبهای ناشی از تجمع چربی در دیواره شریانی جلوگیری کرده و خطر لختهشدن خون را کاهش میدهد.
سیر: سیر غنی از آنتی اکسیدانها است که توانایی مبارزه با رادیکالهای آزاد را دارد. همچنین مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول و فشار خون شده و جریان خون را بهبود میبخشد. مصرف سیر خام از انسداد شریانها و تجمع چربی جلوگیری میکند.
روغن زیتون: مصرف این روغن از تجمع پلاک در شریان ها جلوگیری کرده و برای حفظ سلامت قلب مفید است.
میوههایحاوی پکتین: این میوهها شامل توت فرنگی، سیب، گریپ فروت و انگور است که منجر به کاهش کلسترول ال دی ال خون می شود. مصرف این میوهها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را نیز کاهش میدهد.
مارچوبه: باعث کاهش سطح کلسترول بد خون میشود و از لختهشدن خون جلوگیری میکند.
انار: مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها را در خود جای داده است و باعث کاهش آسیب ناشی از تجمع چربی در بدن می شود.
سویا: سویا و محصولات آن منجر به کاهش کلسترول ال دی ال شده و مصرف سه قاشق غذا خوری آن در روز، برای سلامت کلی قلب مفید است.
منبع: آوای سلامت
نظر شما