چاقی و ضعف حس چشایی، خطر مصرف بی رویه مسکنها، خالکوبی و اختلال در سیستم ایمنی بدن، ۱۰ ماده غذایی مفید برای دیابتی ها و خواص بسیار مفید گیاه اسپند را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
بر اساس تحقیق تازهای که اخیرا در مجله «Frontiers in Integrative Neuroscience» به چاپ رسیده است، دانشمندان دانشگاه بینگهمتون دریافتند حس چشایی بر اثر چاقی تغییرمی کند اما هنوز روند تغییرات عصبیای که باعث این امر میشود ناشناخته است.
برای بررسی این موضوع، گروهی از محققان از جمله دی لورنزو و «مایکل وایس»، فارغالتحصیل رشته روانشناسی، تاثیرات چاقی بر پاسخ به طعم مواد خوراکی در بخشی از مغز که عامل پردازش طعم مواد غذایی است موسوم به هسته منزوی (nucleus tractus solitarius) را بررسی کردند.
دانشمندان بقایای فلزهای نیکل و کروم را در غدد لنفاوی افرادی که سابقه خالکوبی داشته مشاهده کرده اند. به ویژه اگر جوهر خالکوبی حاوی دی اکسید تیتانیوم باشد، میتواند سبب تولید رنگهای درخشان برسطح پوست شود.
زمانی که فرد آشنا به هنر خالکوبی از رنگ جوهر کربن سیاه استفاده میکند بروز واکنش آلرژیک بسیار کمتر میشود. کارشناسان اعلام کرده اند هنوز اثرهای انجام خالکوبی بربدن انسان به طور کامل مشخص نیست و باید درطول سالها اثرگذاری جوهر و فلزهای به کار رفته درآن مورد ارزیابی قرارگیرد.
کد خبر 387847
نظر شما