به گزارش خبرنگار ایمنا، فیلم هایی از جنس کودکانه که تازه معنای پروانه شدن را فهمیده اند روی پرده می رود و چهارباغ را میزبان هنری هفت رنگ می کند. کاغذهای رنگی در میان نسیم ملایم تابستان به رقص در می آید و ساختمان سینما ساحل بیش از پیش جلوه نمایی می کند.
نخستین روز از سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان پس از افتتاحیه پرشور همزمان با عید غدیر جنب و جوش را به جان شهر دوستدار کودک تزریق کرده است؛ شور و اشتیاق را میتوان در چهره کودکان دید، کودکانی که با لباس رنگارنگ خود تمام صندلیها و راهرو سالن را پر کرده اند تا حتی جایی برای خبرنگاران نیز نباشد. بچهها را در گوشه گوشه جشنواره میتوان یافت و در این میان دوستداران و فعالان سینما کودک نیز در دو بخش ملی و بینالمللی جشنواره حاضر هستند.
کمی که از ظهر روز اول میگذرد و آفتاب سوزان اصفهان فروکش میکند، آثار جشنواره کم کم رخ نمایان می کند؛ در قلب چهارباغ و در گذری که به نام فرهنگ آغشته شده غرفههایی برپا است برای پروانههای اصفهان و کودکانی که این چند روز شهر متعلق به آنها است. پدران و مادران نیز در کنار هر غرفه ایستادهاند و کودکان را همراهی میکنند.
کودکان در بهشت این روزهای خود به این سو و آن سو میدوند، در غرفهها مشغول آموزش میشوند، کاردستی درست میکنند و در هوای کودکانه شهر نفس می کشند؛ امروز بچه ها بیش از هر زمان دیگری در مرکز شهر دیده می شوند.
کمی آن سوتر در چهارباغ و در زیر تزئینهای رنگارنگ پردیس سینمایی، صف بلیت فروشی همه نگاهها را به سمت خود جلب میکند. این جشنواره نام کودک و نوجوان را به دوش میکشد، اما مخاطبان آن را همه قشری تشکیل میدهند گویی کودک درون همه این روزها شیطنت می کند و روزهای خوبی را پشت سر می گذارد.
در انقلاب و سینما ساحل نیز جنب و جوشی در جریان است؛ مخاطبان در مرکز اصلی جشنواره در کنار رسانهها، داوران، مسئولان اجرایی، خبرنگاران و داوران نوجوان حال و هوای جشنواره فیلم کودک را به خوبی میتوانند حس کنند. بهترین توصیه به مردم اصفهان و کودکان ایران بازدید از قلب اصفهان است، قلبی که در یک هفته برگزاری جشنواره فیلم کودک (۲۸مردادماه الی ۴شهریورماه) تندتر میتپد.
نظر شما