به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، آووکادو سرشار از اسید فولیک، ویتامینهای K، B۶، C، E و اسید پانتوتنیک است. چربیهای سالم این میوه اغلب از نوع چربیهای غیراشباع مانند اسید اولئیک است که نقش مهمی در سلامت افراد دارد.
گروهی از محققان آمریکایی به تازگی تأثیر خوردن آووکادو را بر افراد دچار اضافه وزن، مورد بررسی قرار دادند. در این تحقیق از شرکت کنندگان خواسته شد احساسات فردی خود را در مورد سیری، گرسنگی و تمایل به خوردن غذا بعد از صرف چند وعده غذایی بیان کنند.
نتایج بررسیها نشان داد که افراد بعد از خوردن وعده غذایی شامل یک آووکادو کامل، احساس گرسنگی کمتری داشتند. پژوهشگران موسسه "Illinois" معتقد هستند که مصرف آووکادو به جای کربوهیدرات، میتواند افراد را برای مدت طولانیتری سیر نگه دارد. به گفته محققان دلیل اینکه این میوه افراد را سیر نگه میدارد در ترکیب فیبر و چربی موجود در آن نهفته است.
نتایج این تحقیق در مجله Nutrients منتشر شده است.
نظر شما