مبارزه با پوره سن غلات در بیش از ۱۳ هکتار از مزارع گندم و جو

خبرگزاری ایمنا: مسوول واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: در سال جاری با همت این واحد و اعضای شبکه مراقبت حدود ۱۲۰۰۳ هکتار از مزارع گندم و یکهزار و ۶۶۵ هکتار از زمین‌های محصول جو با پوره سن غلات مبازره شد.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان حسینی با اشاره به
کاهش سطح زیرکشت غلات وافزایش تراکم پوره سن غلات مبارزه همه جانبه‌ای با این آفت با همت اعضای شبکه‌های مراقبت غلات دولتی و خصوصی و نیز همکاری کشاورزان گندمکار شهرستان صورت گرفته است، اظهار داشت: عملیات مبارزه با پوره سن غلات در شهرستان اصفهان با موفقیت به اتمام رسید.
وی در خصوص مبارزه بیولوژیک علیه آفات محصولات کشاورزی افزود: به همت واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان و با برگزاری کلاس‌های مختلف در راستای مبارزه بیولوژیکی، از مصرف سموم دفع آفات توسط کشاورزان کاسته شده است.
مسوول واحد حفظ نباتات جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان تصریح کرد: در راستای اجرای برنامه مبارزه تلفیقی با آفات (IPM ) و تولید محصول سالم در سال زراعی جاری و در مزارع گوجه‌فرنگی شهرستان از تله‌های فرومونی، زنبور تریکوگراما، زنبور براکون و باکتری BT برای ردیابی و مبارزه با آفت کرم گوجه فرنگی (هلیوتیس) استفاده شده است.
وی ادامه داد: این شیوه مبارزه توانسته رضایت بسیاری از کشاورزان حاصل کند و جایگاه خوبی در شهرستان به دست آورد.
حسینی بیان داشت: مبارزه با آفت کرم گلولاه انار یکی دیگر از اهداف مبارزه بیولوژیک در شهرستان بوده که برای نیل به آن از زنبورتریکوگراما استفاده می‌شود.
کشت سیب‌زمینی در منطقه غرب شهرستان اصفهان
مسوول جهاد کشاورزی رهنان درمورد زراعت سیب‌زمینی در منطقه غرب شهرستان اصفهان گفت: سیب زمینی یکی از محصولاتی است که در سبد غذایی هر خانواری جایگاه ویژه‌ای دارد و برهمین اساس کشاورزان منطقه رهنان در سال زراعی ۹۰-۸۹ با بهره‌گیری از راهنمایی و توصیه‌های کارشناسان این مرکز و با استفاده از ارقام گواهی شده مارفونا، دارگا، کوزیها بیش از ۷۵ هکتار از اراضی زراعی خود را به کشت این محصول اختصاص دهند.
اطریشی با بیان این که کشاورزان منطقه غرب شهرستان اصفهان از هر هکتار بیش از ۵۰ تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف کردند، افزود: رعایت نکات فنی و ترویجی، حضور در کلاس‌های آموزشی، استفاده از کودهای آلی، استفاده از عناصر ریزمغذی، آبیاری‌های به موقع، مبارزه با علف‌های هرز، عملیات خاک ورزی مناسب از جمله موفقیت‌‌های کشاورزان این منطقه است.

کد خبر 37257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.