روحالله حسنی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در سالجاری نیز مطابق الگوی کشت و برنامه ابلاغی هفت هزار و ۲۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی این استان به زیر کشت سیبزمینی بهاره و پاییزه رفته است.
وی افزود: استفاده از ارقام مناسب و مراقبتهای زراعی مزارع سیبزمینی شامل مبارزه با آفات، بیماریها و علفهای هرز و توصیههای فنی از قبیل تغذیه بهموقع مزارع با کودهای شیمیایی، ریزمغذی و کودهای آلی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: در استان زنجان بیش از ۹۹ درصد مزارع سیبزمینی به روشهای آبیاری تحت فشار انجام میشود.
حسنی گفت: بهکارگیری این روشهای آبیاری موجب کاهش مصرف آب و صرفهجویی به میزان قابلملاحظهای در آبیاری مزارع، با توجه به بحران کمآبی در استان میشود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان طارم بهعنوان یکی از شهرستانهای برداشتکننده سیبزمینی طارم است که دارای محصولات مرغوبی در این حوزه است، افزود: برداشت محصول سیبزمینی در شهرستان طارم تا اوایل تیر ادامه دارد و در این مدت ۱۷۵۰ نفر به کشتوکار این محصول مشغول هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: آگریا، جیلی، میلوا و کلمبا از جمله ارقام کشتشده سیبزمینی در شهرستان طارم هستند که در این روزها کشت شدهاند و به بازارهای خرید وارد میشوند.
حسنی با اشاره به اینکه سیبزمینی تولیدشده در طارم علاوهبر مصرف در داخل استان به سایر استانها نیز صادر میشود، افزود: این محصول در صورت مهیا بودن شرایط به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه صادر خواهد شد.
نظر شما