به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان خوانسار، عبدالله صانعی در کارگروه فرهنگی اجتماعی این شهرستان اظهار کرد: باتوجه به اینکه زیرساختهای ورزشی در خوانسار ایجاد شده است و دامنه سرمایه گذاری برای بخش خصوصی را بیش از گذشته بالا بردهایم، اما استقبال سرمایه گذاران بسیار کم است.
وی افزود: در حوزه ورزش سلیقهای عمل میشود و اعتقاد و باور مشترک در شهرستان خوانسار وجود ندارد.
معاون فرماندار خوانسار با بیان اینکه شبکه بهداشت و درمان مهمترین آسیبهای سلامت شهرستان را کم تحرکی، فشارخون و دیابت اعلام میکند، گفت: برای ایجاد شرایط مناسب آب و هوایی و سلامتی افراد دو روز در شهرستان به عنوان روز بدون خودرو تصویب شده است.
وی با بیان اینکه راهکارهای کشورهای توسعه یافته در حوزه سلامت باید مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد، افزود: امروزه با این سطح از دانش هیچ بن بستی در کشور وجود ندارد، و اگر مشکلی نیز با آن روبه رو هستیم، ناکارآمدی و کم سوادی مدیران است.
صانعی با بیان اینکه مسئولان باید با هم افزایی و همدلی در حوزه سلامت و ورزش تصمیمات درستی بگیرند، ادامه داد: در همایشهای خانوادگی تمامی مدیران با خانوادههای خود شرکت کنند تا بتوانیم بهتر ورزش همگانی را فرهنگ سازی کنیم.
وی گفت: هزینه سالنهای ورزشی را باید تقسیم کرد و تشویقها را افزایش داد چراکه باید جوانان و نوجوانان را باور داشت که این موضوع مستلزم داشتن حوصله برای تربیت جمعی است.
معاون فرماندار خوانسار صانعی با بیان اینکه مراکز بهداشت و درمان مراقب کسانی که با آسیبها بیشتر مواجه هستند، باشند، یادآور شد: فرهنگ رفتار با اقشار جامعه با توجه به روحیات مختلف و ردههای متفاوت سنی باید برنامهریزی شود.
وی با بیان اینکه مقدمات حضور پنج پزشک متخصص در خوانسار فراهم شده، افزود: نباید پزشک کارآموز به خوانسار فرستاده شود چراکه این پزشک تا موقعی که طرحش تمام نشده در شهرستان ماندگار است و به محض کسب مهارتهای لازم مهاجرت می کند و دوباره مشکل نبود پزشک از اول آغاز می شود.
صانعی گفت: مسئولان باید درآمدهای فرهنگی اجتماعی شهرستان خوانسار را براساس شاخصها شفاف بدهند تا به شهرستان آسیب وارد نشود.
نظر شما