بازدید گردشگران نوروزی از جاذبه‌های تاریخی اصفهان از مرز ۹ میلیون نفر گذشت

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از بازدید بیش از ۹ میلیون ۳۳۰ هزار نفر گردشگر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری و کارگاه‌های صنایع‌دستی استان اصفهان از ابتدای آغاز فعالیت‌های ستاد نوروزی خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اصفهان، امیر کرم‌زاده اظهار کرد: بررسی آمارهای دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان حاکی است که از ابتدای شروع موج اول تا امروز بیش از ۹ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۸۰۰ نفر گردشگر از جاذبه‌های تاریخی، گردشگری و همچنین کارگاه‌های صنایع‌دستی بازدید کردند.

وی افزود: از این آمار، بیش از ۸ میلیون نفر و ۲۲۰ هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری، ۷۳۶ هزار نفر از موزه‌ها و برای اولین مرتبه بیش از ۳۷۵ هزار نفر از کارگاه‌های صنایع‌دستی بازدید کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: همچنین با توجه به آمار ارسالی به دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان، بیش از ۲ میلیون و ۱۲۸ هزار نفر اقامت نیز در این محدوده زمانی در استان به ثبت رسیده که از این تعداد ۴۸۳۸۷۱ نفر در اقامتگاه‌های رسمی، ۱۵۴۰۱۴۷ نفر در اقامتگاه‌های غیررسمی و بیش از ۱۰۴۸۹۸ نفر نیز در اقامتگاه‌های اضطراری اقامت داشته‌اند.

کد خبر 854595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.