واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ در اراک ۵ مصدوم برجای گذاشت

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ در کنارگذر شمالی اراک، پنج مصدوم برجای گذاشت.

مجتبی خراجی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: ساعت ۱۷:۳۵ روز جمعه هشتم فروردین سال جاری، طی اعلام گزارشی به سامانه ۱۲۵ مبنی بر واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ به آدرس کنارگذر شمالی، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، تیم امداد و نجات ایستگاه شماره ۴ را به محل حادثه اعزام کرد.

وی افزود: با اعلام گزارش این حادثه، نیروهای عملیاتی سازمان بلافاصله در محل حضور پیدا و با رعایت نکات ایمنی و استفاده از تجهیزات تخصصی اقدام به خارج کردن سرنشینان محبوس شده در داخل خودرو و تحویل آن‌ها به به عوامل اورژانس حاضر در محل کردند و با اطمینان از ایمن‌سازی کامل و تحویل محل حادثه به عوامل انتظامی، به مأموریت خود پایان دادند و به ایستگاه بازگشتند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ در کنارگذر شمالی اراک، پنج مصدوم برجای گذاشت.

خراجی از برگزاری مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در ایمنی کامل خبر داد و گفت: حدود ۱۹ نفر از نیروهای آتش‌نشانی در شش نقطه از مسیرهای راهپیمایی مستقر شدند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی در کمترین زمان برای امدادرسانی و تأمین ایمنی خود را به محل برسانند.

وی اضافه کرد: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک، هرساله برای برگزاری این مراسم و دیگر مراسم تمهیدات ایمنی و برنامه استقرار را در نظر می‌گیرد.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک با بیان اینکه این حادثه طی برگزاری مراسم راهپیمایی روز قدس رخ داده است یا خیر، گفت: جمع‌بندی گزارش تیم‌های مستقر در نقاط مختلف راهپیمایی حاکی از این است که راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور پرشکوه مردم، بدون هیچ‌گونه حادثه و با ایمنی کامل برگزار شد.

کد خبر 853408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.