قدردانی سخنگوی دولت از اقدامات هلال‌احمر برای کاهش تصادفات

سخنگوی دولت با حضور در ستاد ملی خدمات نوروزی هلال‌احمر از خدمات نوروزی هلال‌احمر بویژه کمک در تحقق پویش «نه به تصادف» قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال‌احمر، توأم شدن بهار طبیعت و بهار قرآن را دریچه‌ای برای رسیدن به دنیای بهتر دانست و اظهار کرد: حضور در بین شما که به صفت کریم الصفح خداوندی مزین شده‌اید و در روزهایی که همه در کنار خانواده‌هایشان هستند، شما لذت حضور در جمع خانواده را کنار گذاشته و آن را با لذت خدمت به مردم را جایگزین کردید، برای من بسیار ارزشمند است.

وی با تاکید بر اینکه خدمات هلال‌احمر را با اجر مادی نمی‌توان جبران کرد، افزود: اینکه شما در تعطیلات با این انگیزه و انرژی کار می‌کنید نشان از این دارد که طعم شیرین خدمت به خلق را چشیده‌اید.

سخنگوی دولت با اشاره به خدمات نوروزی هلال‌احمر تاکید کرد: این جمعیت موضع خودش را از ورود به مشکل و حادثه تغییر داده و به سمت پیشگیری حرکت کرده است. آموزش به کودکان در سازمان‌های پیشرو انجام می‌شود که شما آن را سرلوحه کار خود قرار داده‌اید. اینکه شما در ۳۰ کیلومتری شهرها و اماکن ارائه خدمات یکپارچه نوروزی، به کودکان، چگونه کمک کردن و بازی کردن را می‌آموزید، در حال فرهنگ‌سازی هستید و این فرهنگ‌سازی باعث می‌شود فرزندانی که از شما خدمت می‌گیرند، در آینده از اعضای داوطلب هلال‌احمر باشند. کار داوطلبی در دنیا بسیار تأثیر گذار است و به افزایش سرمایه اجتماعی جامعه کمک می‌کند.

مهاجرانی ادامه داد: به عنوان سخنگوی دولت و یک شهروند این جامعه از شما برای کمک به پویش «نه به تصادف» و زحمات گسترده‌ای که می‌کشید و برای اینکه به خانواده مستمندان، سالمندان و شهدا سر می‌زنید که احساس بی‌کسی و تنهایی نکنند، تشکر می‌کنم، نوسازی ناوگان لجستیکی و خدماتی هلال‌احمر و آمادگی ۲۷۰ هزار امدادگر و داوطلب برای خدمت نوروزی، به مردم امید و آرامش و اطمینان می‌دهد و به کاهش آلام بشری کمک می‌کند که بسیار ارزشمند است.

کد خبر 852050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.