معدوم‌سازی گسترده مواد غذایی فاسد در طرح ویژه نوروز و رمضان

مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از یازدهم اسفند ۱۴۰۳ تا دوم فروردین ۱۴۰۴، بیش از یک میلیون و ۲۶۶ هزار کیلوگرم/لیتر مواد غذایی فاسد را معدوم کرد، همچنین در این مدت، بیش از یک میلیون بازرسی انجام و ۴ هزار مرکز متخلف پلمپ شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در اجرای طرح بهداشت محیط سلامت نوروزی و رمضان، که از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۲ فروردین ۱۴۰۴ اجرا شد، بیش از یک میلیون و ۲۶۶ هزار کیلوگرم یا لیتر مواد غذایی فاسد شناسایی و معدوم شد، این اقدام بخشی از تلاش گسترده وزارت بهداشت برای حفظ سلامت عمومی در این دوره پرتردد و حساس است.

در این بازه زمانی، تیم‌های بهداشتی با تلاش مستمر و سازماندهی دقیق موفق به انجام بیش از ۱۱ هزار و ۵۷۲ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی شدند، افزون بر ۵۴۱ هزار و ۳۴۴ مورد کلرسنجی در منابع آب آشامیدنی نیز به‌منظور اطمینان از کیفیت آب صورت گرفت که این اقدامات نشان‌دهنده اولویت‌های وزارت بهداشت در زمینه پیشگیری از تهدیدهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان است.

یکی از جنبه‌های مهم این طرح، انجام بیش از یک میلیون و ۳۷ هزار و ۵۶۱ مورد بازرسی از مراکز مختلف بود این بازرسی‌ها شامل ۷۲۷ هزار و ۴۱۰ مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۲۷۸ هزار و ۵۵ مورد از اماکن عمومی، ۱۹ هزار و ۸۵۶ مورد از مراکز بین راهی و ۱۲ هزار و ۲۴۰ مورد از مراکز اقامتی بوده است، در نتیجه این بازرسی‌ها، شمار زیادی از تخلفات به ثبت رسید و اقدامات لازم برای رسیدگی به آنها انجام شد.

به گزارش مرکز سلامت محیط و کار، در جریان این بازرسی‌ها بیش از ۱۱۸ هزار و ۲۷۹ اخطار کتبی صادر شده است، همچنین حدود ۱۴ هزار و ۳۷۴ مورد پرونده به مراجع قضائی ارجاع داده شد و از این میان، حدود ۴ هزار و ۳۹۲ مورد به پلمپ یا تعطیلی مراکز متخلف منجر شد که نشان‌دهنده قاطعیت و جدیت تیم‌های نظارتی در برخورد با موارد تخلف است.

کد خبر 851778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.