انجام بیش از ۹۵۰ هزار بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی در طرح سلامت نوروزی

مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، آخرین جزئیات اقدامات انجام شده در راستای بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، از زمان آغاز برنامه تشدید برنامه‌های نظارتی بهداشت محیط از ۱۱ اسفند تا پایان آخرین روز زمستان، ۹۵۰ هزار و ۹۷۹ بازدید نظارتی انجام شده که از این تعداد، ۶۸۸ هزار و ۴۸۵ مورد مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.

همچنین ۲۶۲ هزار و ۴۹۴ مکان عمومی مورد بازرسی و ارزیابی تیم‌های نظارتی وزارت بهداشت قرار گرفته‌اند و تیم‌های نظارتی وزارت بهداشت، ۱۷ هزار و ۷۳۸ مرکز و اماکن بین راهی را ارزیابی کرده‌اند.

۱۰ هزار و ۷۱۴ مرکز اقامتی از زمان آغاز طرح تشدید برنامه‌های نظارتی ماه نوروز یعنی از ۱۱ اسفند تا پایان اسفند مورد ارزیابی و پایش قرار گرفتند.

مجموع اخطارهای کتبی صادر شده برای متخلفان در این بازه زمانی (۱۱ تا ۳۰ اسفند)، ۱۱۱ هزار و ۴۳۹ مورد است. همچنین ۱۳ هزار و ۴۴۴ نفر به مراجع قضائی معرفی شده‌اند. ۴۰۸۶ مورد نیز به پلمب منجر شده است.

مجموع نمونه‌برداری‌های انجام شده از مواد غذایی طی باز زمانی ۱۱ تا ۳۰ اسفند، ۱۱۲ هزار و چهار مورد بوده و ۵۱۰ هزار و ۹۷۴ مورد نیز میزان کلرسنجی آب آشامیدنی است.

یک میلیون و ۱۱۶ هزار و ۳۳۳ لیتر / کیلوگرم نیز میزان موادغذایی فاسد کشف و معدوم شده است، همچنین میزان سنجش پرتابل محیط و موادغذایی نیز ۹۱۴ هزار و ۴۶۶ مورد است.

کد خبر 851298

برچسب‌ها