کندوان یک‌طرفه شد / تردد در محورها نیمه‌سنگین و پرحجم است

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک نیمه‌سنگین و پرحجم کندوان و هراز از یک‌طرفه شدن کندوان از ساعت ۱۷ عصر امروز خبر داد.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با بیان اینکه هم‌اکنون شاهد ترافیک نیمه‌سنگین و پرحجم در محورهای کندوان و هراز هستیم، اظهار کرد: در محور هراز در مناطق آب اسک، لاسم، پلور، پلیس راه لاریجان، گزنک، سپاسد و چلاو تردد پرحجم مشاهده می‌شود.

وی افزود: مسیر شمال به جنوب محور کندوان و آزادراه تهران شمال برای تخلیه بار ترافیکی مسدود و یک‌طرفه شد.

سرپرست پلیس راه مازندران با اعلام بر اینکه اعمال یک‌طرفه شدن این مسیر تا ساعت ۲۴ امشب ادامه دارد، گفت: محور هراز نیز در مناطق مذکور به‌طور مقطعی یک‌طرفه اعمال می‌شود.

عبادی وضعیت جوی را بارش باران و سطح راه لغزنده بیان و مطرح کرد: با توجه به هشدار هواشناسی سطح نارنجی مسافران حتماً از تجهیزات زمستانی برخوردار باشند و هنگام رانندگی به رعایت نکات ایمنی بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: به رانندگان و مسافران نوروزی توصیه می‌شود بعد از دو ساعت رانندگی برای ۱۵ دقیقه به استراحت بپردازند تا دچار خواب‌آلودگی نشوند و دچار حادثه‌ای شوند.

سرپرست پلیس راه مازندران خاطرنشان کرد: تردد در محورهای سوادکوه و کیاسر نیز عادی و روان گزارش می‌شود.

کد خبر 851001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.