آمادگی نمایندگان اصفهان برای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان گفت: ۲۰ نماینده استان اصفهان، آماده‌اند تا با به‌کارگیری هرگونه اقدام تقنینی یا نظارتی، منویات مقام معظم رهبری را در راستای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» محقق سازند؛ چرا که این شعار به‌طور مستقیم به افزایش رضایتمندی و بالا رفتن سرمایه اجتماعی مردم می‌انجامد.

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به وقایع سال گذشته، اظهار کرد: مردم سال ۱۴۰۳ را با همه سختی‌ها و مشکلاتی که وجود داشت و با وجود مشکلات معیشتی و کوچک شدن سفره زندگی، پشت سر گذاشتند.

وی افزود: سال جاری نیز مقام معظم رهبری با دیدگاه بلندمدت خود، اقتصاد را به‌عنوان مهم‌ترین مسئله کشور معرفی و سال را با شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند. این نام‌گذاری بر پایه این واقعیت است که سرمایه‌گذاری در بخش تولید، در صورت جلوگیری از ورود سرمایه‌های سرگردان به مشاغل کاذب و غیرمولد، تأثیر مثبت و مستقیم بر بهبود معیشت، اشتغال، مسکن و سایر شئونات اقتصادی مردم خواهد داشت.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه امیدواریم سرمایه‌های کشور در بخش‌های دولتی و خصوصی با همت مسئولان به سمت تولید برود، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن به‌ویژه ۲۰ نماینده استان اصفهان، آماده‌اند تا با به‌کارگیری هرگونه اقدام تقنینی یا نظارتی، منویات مقام معظم رهبری را در راستای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» محقق سازند؛ چرا که این شعار به‌طور مستقیم به افزایش رضایتمندی و بالا رفتن سرمایه اجتماعی مردم می‌انجامد.

وی با اشاره به موانع پیش‌رو که می‌تواند سرمایه گذاران را دلسرد کند و از سرمایه گذاری بازدارد، گفت: به‌یقین صدور مجوزهای کسب‌وکار که در مجلس یازدهم قانون تسهیل آن را تصویب کردیم و هم‌اکنون به جد آن را دنبال می‌کنیم، می‌تواند این موانع را برطرف کند، همچنین آسان‌سازی فرایند گرفتن مجوز و کاهش مجوزهای بی‌فایده از مهم‌ترین مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام نقدعلی تاکید کرد: معرفی عرصه‌های مولد توسط دولت و اطلاع‌رسانی به سرمایه‌گذاران، به‌ویژه بخش خصوصی و مردم که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید دارند، در این مسیر نقش کلیدی ایفا می‌کند؛ این وظیفه‌ای است که هم مجلس و هم دولت می‌توانند به شایستگی آن را به اجرا درآورند.

کد خبر 850969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.