ماجرای عجیب جام‌های پرسپولیس از زبان علی پروین

علی پروین می‌گوید که تنها چند جام قهرمانی پرسپولیس در خانه او نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی پروین پس از مدت‌ها سکوت، در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد و به حواشی اخیر و موضوع جام‌های تاریخی پرسپولیس واکنش نشان داد.

علی پروین، اسطوره باشگاه پرسپولیس، در ماه‌های اخیر با حواشی عجیبی روبه‌رو شد. انتشار یک ویدئوی جنجالی در فضای مجازی، موجب ناراحتی شدید او شد و باعث شد از رسانه‌ها فاصله بگیرد. او در برنامه نوروزی نسیم ۴۰۴ با کامران نجف‌زاده گفت‌وگو کرد و به بیان بعضی موضوعات مهم پیرامون خود و باشگاه پرسپولیس پرداخت.

یکی از بحث‌های داغ میان هواداران پرسپولیس، جام‌هایی است که این تیم در دهه‌های گذشته کسب کرده است، اما در موزه باشگاه موجود نیست. در سال‌های اخیر، پرسپولیس با کسب ۱۴ جام در یک دهه، افتخارات خود را گسترش داده و همین موضوع موجب شده است تا برخی از هواداران خواهان بازگرداندن جام‌های قدیمی این باشگاه شوند.

علی پروین در واکنش به این موضوع گفت: ما از سال ۴۸ جام گرفتیم تا شد ۲۰ تا. جام‌های آن موقع که می‌گویند دست من است، آن زمان از امیریه می‌خریدند ۱۵۰ هزار تومان. چهار، پنج تا در خانه من است، بقیه‌اش را نمی‌دانم کجاست. همایون بهزادی و این‌ها از من بزرگ‌تر بودند و می‌بردند. پنج، شش تا در خانه من است. من به آقای درویش گفتم که بروم از روی این‌ها بسازم و بدهم به شما که این‌قدر نگویند جام‌ها دست شماست. همه می‌گویند جام‌ها را بیاور.

با این صحبت‌ها، پروین به نوعی نشان داد که چندان حاضر نیست که جام‌ها را پس بدهد و می‌خواهد از روی آن‌ها برای دادن به موزه پرسپولیس جام بسازد.

کد خبر 850628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.