ارتقای ظرفیت باغ فدک با احداث فاز سوم دریاچه

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: با اجرای فاز سوم دریاچه، ظرفیت پارکینگ باغ فدک از ۲۵۰۰ به ۲۸۰۰ خودرو افزایش خواهد یافت.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ظرفیت باغ فدک اظهار کرد: ظرفیت واقعی این مجموعه ۲۵۰۰ خودرو است، اما در بعضی شرایط خاص، این ظرفیت تا ۳۰۰۰ خودرو نیز افزایش می‌یابد.

وی افزود: با احداث فاز سوم دریاچه، ظرفیت این مجموعه به ۲۸۰۰ خودرو می‌رسد و ۳۰۰ ظرفیت جدید به مجموعه باغ فدک اضافه خواهد شد.

مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به بهبود مسیرهای دسترسی به باغ فدک تاکید کرد: سال گذشته بخشی از مسیرهای ورود و خروج خودروها اصلاح شد که تأثیر بسزایی در کاهش ترافیک داشت.

سلطان‌آقایی گفت: در بعضی مواقع صف طولانی خودروها در ورودی باغ فدک ایجاد می‌شد، اما این اصلاحات موجب روان‌تر شدن تردد شد.

وی ادامه داد: سال جاری نیز با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، شرایط ورود و خروج خودروها بهبود یافته است و خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی با کیفیت بهتری انجام می‌شود.

کد خبر 850430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.